Ex Yu

Zorica Brunclik i Saša Popović ne pričaju zbog ove pjevačice

Pjevačica Zorica Brunclik i Saša Popović, raskrstili su svoje puteve i prekinuli saradnju, zbog jedne sporne situacije.

Kako je prenio “Informer” , razlog zahlađenja odnosa između Zorice i Saše jeste sporni prilog o zadnjici Ane Nikolić koji se emitovao na “Grand” televiziji i trajao pet minuta, što je bilo duplo više od trajanja priloga o koncertu Zorice Brunclik.

–  Kemiš je poludio kad je vidio da je pjevačici koja ima 40 godina karijere posvećeno dva minuta u prilogu, a zadnjici Ane Nikolić čak pet. On je to otvoreno i rekao Popoviću, jer su navikli da ne kriju jedan od drugog šta misle i šta im smeta. Kemiš mu je samo skrenuo pažnju da to nije korektan odnos prema Zorici, ali su se stvari potom otrgle kontroli – ispričao je izvor za spomenuti list.

Iako je bila godinama u žiriju “Zvezda granda”, Zorica je nakon tog incidenta odlučila da ne kroči više u Sašinu produkcijsku kuću.

– E sad je ovo naša odluka… i nadam se da ćeš nas razumjeti i između nas ništa neće promijeniti (ako ti to hoćeš-naravno), od ovog trenutka Zorica nije više član žirija dok god si na TV Prvoj – stajalo je u harmonikaševoj poruci, koju je tada objelodanila “Grand” produkcija.

Foto: Instagram

Slične objave

Marina Tadić trudna: Presrećna zbog ostvarenja životne želje

V.R.

Peđa Mijatović i supruga prisustvovali Ramosovom vjenčanju i prosto su blistali

J K

“Paradajz turisti” iz Srbije su noćna mora turističkih agencija

J K

Ostavite komentar