Ljubav i seks Magazin

Zaljubljenima mozak brže radi

Zaljubljeni su hrabriji i samostalniji u odlučivanju. Intuicija im je izoštrenija i bolja, jer su im čula nadražena najljepšim osjećanjem, pa uglavnom ne greše u procjeni, pogotovo kada se radi o poslu

RAZUM i zaljubljenost ne idu zajedno – uvreženo je mišljenje, ali američki naučnici su istupili sa suprotnim zaključkom – da su upravo “leptirići u stomaku” odličan preduslov za donošenje ispravnih odluka. Zaljubljena osoba ima moć rasuđivanja i mozak joj radi brže, jer je u tom stanju pozitivna, hrabra i izuzetno intuitivna.

Stručnjaci sa Univerziteta Minesota tvrde da na donošenje životnih odluka najviše utiču dva osećanja – strah i ljubav.

– Plašljivi nisu sposobni da razmišljaju trezveno, priklanjajući se uvek mišljenju većine – kaže profesor Griškevič. – S druge strane, zaljubljeni su hrabriji i samostalniji u odlučivanju. Intuicija im je izoštrenija i bolja, jer su im čula nadražena najlepšim osećanjem, pa uglavnom ne greše u proceni, pogotovo kada se radi o poslu. Zato važne odluke u životu nemojte da donosite u trenucima kada se osećate prestrašeno, tužno i nezaštićeno, jer ćete verovatno da pogrešite, a kasnije možete da se kajete. Čekajte da se zaljubite!

Slične objave

Orlando Bloom priznao: Moj penis nije tako veliki kao na golim fotkama koje ste vidjeli

V.R.

Ne treba joj pasoš, ima lični bankomat, vozi bez dozvole: Koje privilegije uživa kraljica Elizabeta II

V.R.

Tračare i pesimisti ne napreduju u poslu

V.R.

Ostavite komentar