Magazin Showbiz

Simon Cowell je neprepoznatljiv zahvaljujući ishrani koju konzumira

ČLAN žirija američkog i britanskog Supertalenta Simon Cowell oduševio je svojom transformacijom. Novu figuru ponosno pokazuje zahvaljujući veganskoj ishrani.

59-godišnjak iz ishrane je izbacio meso, mliječne namirnice, hljeb i šećer pa se preporodio. Lakši je više od deset kilograma.

Резултат слика за Simon Cowell

“Odluka o promjeni ishrane je pala 24 sata nakon što sam bio kod doktora. Rekao mi je da prestanem jesti navedene namirnice jer ionako nisu dobre”, izjavio je za britanski The Sun u aprilu.

Резултат слика за Simon Cowell

“To mi je bila hrana za utjehu koju sam jeo cijeli život. Volim burgere i špagete bolonjez”, dodao je i priznao da si povremeno priušti dan kojim krši dijetu. Tada mu je najprivlačnija pizza.

“Iznenadilo me koliko je jednostavno prilagoditi se novoj vrsti ishrane i zamijeniti na primjer jogurt s onim od bademovog mlijeka. Mogu jesti voće, ali ne sve jer može sadržavati više šećera od limenke Cole. Jednom kad uđete u rutinu, prilično uživate. Veganska ishrana mi je pomogla da bolje spavam i budim se odmorniji. Značajna je razlika”, kaže Cowell.

Резултат слика за Simon Cowell

Slične objave

Belgijanac gotovo pet dana sjedio na WC šolji: Samoizrugivanje je najbolji humor

V.R.

Lopovi iz luksuznog pariskog restorana ukrali vino u vrijednosti od 600 hiljada evra

V.R.

Susan Boyle iznenadila planovima o osnivanju porodice u 58. godini

J K

Ostavite komentar