Ex Yu

Otkriveno zašto su pucali na kombi Maje Berović

Maja Berović našla se na udaru estradne mafije!

Nakon što joj je na kuću u beogradskom naselju Lisičji potok nedavno nepoznati napadač bacio eksplozivnu napravu, prije nekoliko dana u Mostaru, izrešetan je kombi koji pripada njenom bendu.

Da napadači ne namjeravaju da stanu, Berovićki je postalo jasno kada je njen suprug Alen svakodnevno počeo da prima anonimne preteće poruke u kojima pošiljalac upozorava da, ukoliko ne pristanu na saradnju, mogu i mnogo gore da prođu.

– Sve je počelo prije nekoliko mjeseci kada je njen muž odbio saradnju sa uticajnim ljudima iz svijeta šou biznisa, koji se bave organizovanjem nastupa. U pitanju su ljudi iz podzemlja koji imaju vlasnički udio u diskotekama po dijaspori. Zahtijevali su da im Maja da punomoć da oni ugovaraju nastupe, kao i nižu cijenu, što su Alen i ona odbili i od tog trenutka je krenuo pakao u njenom životu – govori dobro obavješten izvor za Srpski telegraf i dodaje:

View this post on Instagram

To nije ljubav,to je od ljubavi jace ❤️🥂🥂🥂🌎

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

– Prvo su joj bacili bombu na kuću, a nakon toga su joj i izrešetali kombi u kojem se voze njeni muzičari. Da ne planiraju da se zaustave bilo joj je jasno onog trenutka kada su na telefon njenog supruga Alena krenule da stižu preteće poruke:

– Ovo je tek početak, proći ćete i gore, mogli smo lijepo da sarađujemo, ovako Maja neće nigdje nastupati – samo su neke od poruka sa anonimnih brojeva koje je Alen dobijao.

Nakon njih su unajmili obezbjeđenje, koje ih u stopu prati.

View this post on Instagram

Top Hill 2 🙏Hvala vam💗💗💗

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Kako se dalje saznaje, Maja pretpostavlja ko stoji iza napada i sva saznanja rekla je policiji. Uprkos tome, ona je bukvalno premrla od straha. Obezbeđenje stoji tik uz binu čak i dok pjeva i više ne može da se opusti kada ide na nastupe. Strahuje ne samo za svoj, nego i za Alenov život, pošto je on taj koji ugovara tezge i koji odlučuje o svemu, a koji se osmjelio da kaže mafiji “ne”.

Berovićka nije odgovarala na pozive novinara, ali je iz njene PR službe poručeno da se Maja ne bi dalje oglašavala.

SVET
Foto: Instagram

Slične objave

Jelisaveta Orašanin objavila seksi fotku

V.R.

Kaja Ostojić oštro odbrusila svima koji se slade njenim ljubavnim brodolomom

J K

Milica Pavlović postala ambasador Deichmanna

V.R.

Ostavite komentar