Republika Srpska / BiH Vijesti

GP Gradiška: Pojačan saobraćaj na izlazu iz BiH

Na graničnom prelazu Gradiška pojačan je saobraćaj vozila na izlazu iz BiH, čeka se do sat vremena. Na ostalim graničnim prelazima u BiH zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta.

Zadovoljavajuća je prohodnost većine magistralnih i regionalnioh putnih pravaca u RS. Zastoja i posebnih ograničenja nema, osim na dionicama na kojima je zbog sanacionih radova izmijenjen režim vožnje i regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom, čije poštovanje je obavezno.

U jutarnjim časovima moguća je slabija magla na putevima koji prolaze kroz kotline i pored rijeka, kao i preko prevoja. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina upozoravamo na mogućnost sitnijih odrona kamenja i zemlje na kolovoz. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu.

Na magistralnom putu Zenica-Nemila zbog sanacionih radova u tunelu Vranduk dva, saobraća se naizmjenično, jednom trakom. Tokom dana, zbog povremeno pojačanog prometa vozila, moguće je formiranje dužih kolona u oba smjera.

Iz bezbjednosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta graničnog prelaza Brčko-Gunja.

AMS RS

Slične objave

Krah naftne industrije u Srpskoj?

M.

Tramp uložio veto na odluke Kongresa o prodaji oružja

D V

Gasovod za BiH slijepa ulica

M.

Ostavite komentar