Ex Yu

Snežana Đurišić se vjenčala u tajnosti? Zbog jedne stvari mladoženja posebno ponosan

Snežana Đurišić se nakon tri godine veze odlučila da se na vječnu ljubav zavjetuje izrabraniku Vanji Miloševiću.

Folk pevačica i ginekolog su se venčali u tajnosti krajem jula, a za najužu rodbinu i prijatelje upriličili su proslavu.

– Snežana i Vanja stali su pred matičara u petak, 26. jula, u opštini. Posle toga su upriličili proslavu za najuži krug prijatelja i rodbinu. Oboje su želeli da taj čin obave bez neke preterane pompe, samo za svoju dušu – ispričao je izvor blizak novopečenom bračnom paru. Ova saznanja je novopoečeni mladoženja potvrdio za “Informer”.

View this post on Instagram

😁😊 #snezanadjurisic #elaela #happytv

A post shared by Snezana Djurisic (@snezanadjurisic_official) on

– Nas dvoje se poznajemo duže od 20 godina i bili smo dobri prijatelji, a onda je to preraslo u ljubav. Posle skoro tri godine veze, odlučili smo da našu ljubav krunišemo brakom. Snežana je prihvatila da nosi moje prezime i ponosim se time – rekao je Milošević

– Kada Sneža završi sve nastupe koje ima, vodim je na zasluženi odmor. Ići ćemo i na medeni mesec, ali do sada još nismo odlučili gde tačno. Znamo samo da će biti neka lepa destinacija i da jedva čekamo da budemo malo sami, da saberemo utiske posle svega! Što se tiče naših porodica i prijatelja sve je u najboljem redu, njeni su prihvatili mene i moji su prihvatili nju- zaključio je on.

Foto: Ata/MirkoTabasevic/Instagram

Slične objave

Neizmjerna tuga Marka Bulata: Slomljeno mi je jedno krilo, moj prvenac

J K

Prijatelji zabrinuti: Ilda Šaulić satima sjedi u kući i plače

V.R.

Darko Lazić iskreno o oporavku nakon nesreće

J K

Ostavite komentar