Ex Yu

Jelena ponovo dominira na internetu, eksplicitnim snimkom čestitala rođendan

Jelena Karleuša ponovo je glavna zvijezda na internetu, i to na domaćem porno-sajtu.


Video na kojem se vidi kako se mala od velikog skandala dodiruje i pjeva rođendansku pjesmu svom tadašnjem ljubavniku Ognjenu Vranješu uveliko se širi društvenim mrežama, a na sajtu za odrasle pojavio se prije dva dana.

View this post on Instagram

Can’t see the haters 🙈

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Na snimku se vidi kako se Jelena dodiruje po intimnim dijelovima dok pjeva “Danas nam je divan dan, našem Ognjenu rođendan” i na taj način dojučerašnjem švaleru šalje pozdrave i najljepše želje.

Na kraju videa nazire se pjevačicina glava i dio lica, kao i roze boja kose, što znači da je čestitku snimila dok je bila u ljubavi s Ognjenom, s kojim je zbog prijetnji koje mu je javno uputila završila na sudu. Ali to nije sve! Nekoliko njenih golih fotografija takođe se mogu vidjeti na ovom sajtu za odrasle zbog kojih je pjevačica javno zaprijetila bivšem ljubavniku.


Podsjetimo, u pitanju su slike koje je slala fudbaleru grčkog AEK, pa i ona kako se zadovoljava u spavaćoj sobi dok je sa druge strane žice sportista nijemo posmatra. Kada su se u javnosti pojavile sporne fotografije, pjevačica je pokušala sve da ubijedi da ona nije glavni akter u toj aferi, da je u pitanju foto-montaža, pravdajući se da ona ima mladež na polnom organu i ožiljak oko stomaka od dva carska reza. Rijetko ko je u to povjerovao, a i sam Vranješ je na Instagramu potvrdio da su bili ljubavnici.


Pokušali smo da stupimo u kontakt sa sportistom, ali on nije odgovarao na naše pozive. S druge strane, Jelena je još na početku ove afere poručila da ne želi da daje izjave za medije.

Bivši prijatelji

LUKAS NEĆE DA ČUJE ZA KARLEUŠU


Rat koji je prije dva dana buknuo između Jelene Karleuše i Ace Lukasa traje i dalje, ali van Instagrama. Oni su nakon nekoliko razmijenjenih brutalnih poruka riješili da se više ne prepucavaju na društvenoj mreži. Nakon što mu je JK poručila da ne vodi tuđe ratove i da joj više ne piše jer ima većih problema od prepucavanja s njim, Lukas joj je odgovorio i stavio tačku na njihovo prijateljstvo:

– Teško tebi, moja Jeco, s takvim ogromnim mozgom! Pozdrav, ovoga puta definitivno. Tvoj bivši prijatelj, mali Aca Lukas. P. S. Izvini, slučajno ti odgovorih.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM, MARINA LOPAČIĆ

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić/ Foto: Damir Dervišagić
Foto: Instagram

Slične objave

Stiže nova pjesma: Saša Matić spremio iznenađenje za fanove!

Igor Mudrinić

Novi estradni rat: JK VS Lukas

J K

Lazar Ristovski sa porodicom plovi duž crnogorskog primorja

V.R.

Ostavite komentar