Magazin Showbiz

A$AP Rocky proglašen krivim, za sada bez zatvorske kazne

Američki reper A$AP Rocky, čije je hapšenje u Švedskoj bilo povod za neubičajeni spor te zemlje i američkog predsjednika Donalda Trampa, proglašen je krivim za napad pred sudom u Stokholmu, ali mu nije određena zatvorska kazna.

On je uhapšen 3. jula u Švedskoj zajedno sa svojim telohraniteljem i dvojicom članova pratnje zbog ulične tučnjave i optužen je za nanošenje telesnih povreda. Internetom se proširio snimak tučnjave na kojoj se vidi kako Rocky udara drugog muškarca.

On je tvrdio da je reč o samoodbrani i proveo je gotovo pet nedelja u pritvoru, iz kojeg je pušten ranije ovog meseca, pre izricanja presude.

Rocky je bio u švedskoj prestonici zbog nastupa na Smash festivalu, a zbog incidenta je bio prisiljen da otkaže nekoliko koncerata u sklopu svoje evropske turneje.

Rokijevo hapšenje privuklo je veliku pažnju svetske javnosti, uključujući američkog predsednika Donalda Trumpa, koji je u petak kazao da su “brojni članovi afroameričke zajednice” od njega zatražili da pomogne reperu, koji je crnac.

Slične objave

Jennifer Lopez postala vlogerka: pogledajte video sa njenim blizancima

V.R.

Snimak sa skupa podrške Jutki je tuga Balkana u dva minuta

Igor Mudrinić

Žene u crvenom uvijek privuku pažnju

V.R.

Ostavite komentar