Magazin Showbiz

A$AP Rocky proglašen krivim, za sada bez zatvorske kazne

Američki reper A$AP Rocky, čije je hapšenje u Švedskoj bilo povod za neubičajeni spor te zemlje i američkog predsjednika Donalda Trampa, proglašen je krivim za napad pred sudom u Stokholmu, ali mu nije određena zatvorska kazna.

On je uhapšen 3. jula u Švedskoj zajedno sa svojim telohraniteljem i dvojicom članova pratnje zbog ulične tučnjave i optužen je za nanošenje telesnih povreda. Internetom se proširio snimak tučnjave na kojoj se vidi kako Rocky udara drugog muškarca.

On je tvrdio da je reč o samoodbrani i proveo je gotovo pet nedelja u pritvoru, iz kojeg je pušten ranije ovog meseca, pre izricanja presude.

Rocky je bio u švedskoj prestonici zbog nastupa na Smash festivalu, a zbog incidenta je bio prisiljen da otkaže nekoliko koncerata u sklopu svoje evropske turneje.

Rokijevo hapšenje privuklo je veliku pažnju svetske javnosti, uključujući američkog predsednika Donalda Trumpa, koji je u petak kazao da su “brojni članovi afroameričke zajednice” od njega zatražili da pomogne reperu, koji je crnac.

Slične objave

Nakon 30 godina napušta popularni domaći bend

V.R.

Popeo se na krilo aviona tik prije polijetanja

V.R.

Ovi horoskopski znakovi će vam se najbrže popeti na vrh glave

Igor Mudrinić

Ostavite komentar