Magazin Showbiz

Slavnu pjevačicu krišom snimili pijanu, poslije bure na internetu stigao njen odgovor

Ona je inače poznata kao “dobra djevojka” koja nije imala ispade i “neoprostive” blamove u javnosti, i sama je odlučila da se našali na svoj račun

KADA vas za predstojeću dodelu MTV VMA nagrada nominuju u čak 10 kategorija, onda se to pošteno i proslavi, potpuno ne obraćajući pažnju na nevaljale ljude koji koriste priliku da vas krišom snimaju.

To se desilo jednoj od najpopularnijih i najuticajnijih pevačica današnjice, Tejlor Svift (29), čiji je snimak sa slavlja osvanuo na društvenim mrežama i postao viral u roku od pola sata.

Tejlor, inače poznata kao “dobra devojka” koja nije imala ispade i “neoprostive” blamove u javnosti, i sama je odlučila da se našali na svoj račun, pa je objavila nekoliko printskrinova sa snimka napisavši “pijana Tejlor”.

– Toliko smo se zabavili da je “Pijana Tejlor” trending na Tviteru. Živeli! – poručila je putem Instagrama.

I dok bi na našim prostorima pevači zbog ovakvog snimka naišli na osude i uvrede, na Tviteru se mahom mogu pročitati pozitivni komentari.

“Ona je jedna od nas”, “Samo napred, devojko”, “Ona je emotivna i raduje se uspehu”, “Bravo, Tejlor”, “Ona je kraljica”, neki su od komentara. Svakako, bilo je i onih koji su komentarisali da je “napravila budalu od sebe”, ali u daleko manjem broju.

Slične objave

Donald Tramp iskoristio pjesmu We Will Rock You za predizbornu kampanju

V.R.

Sve ljepote rijeke Uvac: Prirodno dobro prve kategorije

V.R.

Džejn Fonda iskreno o suočavanju sa kancerom!

Igor Mudrinić

Ostavite komentar