Magazin Zanimljivo

Bogata derišta s Instagrama luda su za ovim dijelom Jadrana, pojavile se fotke

PROFIL “Rich Kids Of Instagram”, odnosno po novom “Rich Kids Of The Internet”, preplavile su fotografije ljetovanja mladih bogataša koji ovo ljeto 2019. godine provode baš onako kako biste to od njih i očekivali.

View this post on Instagram

🔫🔫🔫

A post shared by Gió (@iamgiovannino) on

Privatni helikopteri, luksuzne jahte, doručak u bazenu, dizajnerske putne torbe samo su neki detalji iz njihove svakodnevice koju svijet prati već godinama zahvaljujući njihovoj potrebi da se tim luksuzom pohvale na društvenim mrežama.

I dok su prijašnjih godina među njima najpopularnija bila odredišta poput juga Francuske, Italije ili Španije, ove godine su nekih od njih ljeto odlučili provesti u nama susjednoj Crnoj Gori.

View this post on Instagram

☁️😍☁️😍

A post shared by ♕ Chryseis Tan ♕ 陈雪铃 (@chrystan_x) on

Pogled s jahte bogate Malezijke Chryseis Tan na crnogorski gradić Perast prikupio je nekoliko hiljada lajkova na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/B0A35z0H8N5/?utm_source=ig_embed

Otkrila je i da je posjetila Porto Montenegro, Sveti Stefan i Kotor.

Mlada bogatašica iz Hong Konga Eleanor Lam pohvalila se fotografijom iz luksuznog resorta u blizini Budve te se usput pohvalila i svojom Dior torbom za plažu.

I dok Crna Gora postaje sve popularnija među mladim bogatašima s Instagrama, mnogi od njih drže se provjerenih destinacija pa se hvale fotografijama iz Dubaija, s Mykonsa ili Ibize.


*

*

View this post on Instagram

getting tanned ☀️😎

A post shared by Jamie Ching (@jamieeching) on

*

*

*

Slične objave

Povratak “Ajsbrna”

V.R.

Nove nesuglasice: Zašto se prinčevi Vilijam i Hari više ne slažu

V.R.

Džej Zi: Od dilera droge do prvog hip hop milijardera u istoriji

J K

Ostavite komentar