Ex Yu

Peticija protiv koncerta Lepe Brene: “Previše košta, moramo ulagati u WC-e”

LEPA BRENA trebala bi nastupiti na kulturnoj manifestaciji “Dani Vranja” 23. avgusta, no čini se da mještani Vranja u tome vide problem pa su pokrenuli peticiju protiv njenog nastupa, tvrdeći da je preskup. Smatraju da Turistička organizacija Vranja i pokrovitelj Grad Vranje uzalud bacaju njihov novac na nepotrebne stvari te…

LEPA BRENA trebala bi nastupiti na kulturnoj manifestaciji “Dani Vranja” 23. avgusta, no čini se da mještani Vranja u tome vide problem pa su pokrenuli peticiju protiv njenog nastupa, tvrdeći da je preskup. Smatraju da Turistička organizacija Vranja i pokrovitelj Grad Vranje uzalud bacaju njihov novac na nepotrebne stvari te ga žele uložiti u bolnice, škole i javne toalete.

“Da se povodom manifestacije Dani Vranja ne dovodi Lepa Brena i svi ostali pjevači koji imaju visoke zahtjeve i cijene, već da se uloži u bolnice, škole i naš grad. Dok su školski i bolnički toaleti u haosu, a uslovi u bolnicama na minimalnom nivou, Lepu Brenu možemo slušati i na radiju”, piše autor peticije te poziva sve ostale da novac ulože u vrjednije stvari.

“Pozivam i ostale gradove da se uključe u akciju i pomognu da novac ovog grada bude uložen u korisne i vrijedne stvari. Ja, kao autor zaista ne znam koliko je potrebno glasova, ko to primjećuje, kome to stranica prosljeđuje, hoće li uroditi plodom i iz kojih zemalja glasovi vrijede. Ali sam vam svakako zahvalan na potpisu i na podjeli peticije na vašim profilima na društvenim mrežama”, stoji u nastavku.

View this post on Instagram

Ljubav koja ne prestaje💋❤️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Peticiju su dosad potpisale 84 osobe, ali mještani ne odustaju te se nadaju uspjehu. Inače, Lepa Brena za nastupe na trgovima traži 15 hiljada evra, piše Kurir.

Foto: Instagram

Slične objave

Rundekovo “ne” plastici

V.R.

Oglasio se Vladimir Volkov: Fudbaler otkrio da li Sandra Afrika i on čekaju bebu

V.R.

Ana Kokić: Sa Nikolom sam stalno u kontaktu, dogovoramo se i sve je u najboljem redu

V.R.

Ostavite komentar