Ljubav i seks Magazin

Ova tri horoskopska znaka imaju izražene intuicije i uvijek predosjete sve

Sljedeća tri znaka imaju najizraženiju intuiciju koja ih gotovo nikad ne prevari, pa ćete njima teško nešto sakriti ili slagati.  Škorpija Škorpije imaju izražen osjećaj za maltene sve i tačno znaju šta ko misli iz samo jednog upućenog pogleda. Kako sve proživljavaju kroz neku dubinu, imaju sposobnost da prepoznaju šta…

Sljedeća tri znaka imaju najizraženiju intuiciju koja ih gotovo nikad ne prevari, pa ćete njima teško nešto sakriti ili slagati

Škorpija

Škorpije imaju izražen osjećaj za maltene sve i tačno znaju šta ko misli iz samo jednog upućenog pogleda. Kako sve proživljavaju kroz neku dubinu, imaju sposobnost da prepoznaju šta je sljedeće što nadolazi. Svjesno preuzimaju rizik, iako im predosjećaj govori šta će i kako će biti. Škorpije vole uzbuđenje i akciju, pa iz tog razloga nekada neće da poslušaju sebe, što se najviše dešava kada je u pitanju ljubav.

Strijelac

Kod Strijelčeva je intuicija relativno pod „zatišjem“ dok ne pronađu neki unutrašnji sklad sa samim sobom. Kada se to desi, slijedi rad na intuiciji koja može biti jako velika. Intuicija im je povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom, pa ako ga ne pronađu – intuicija im neće biti dovoljno razvijena da pokaže opasnost ili dobru stvar.

Ribe

Ribe su veliki duhovnici i često im se dešava da sanjaju stvari koje im ukazuju na nešto – važan događaj koji će uslijediti ili neke svari koje se kasnije zaista i obistine. Za Ribe je takođe bitan unutrašnji mir, kao i zadovoljstvo koje prerasta u intuiciju koja ih vodi ka onome šta predosjećaju. Moto im je „ja osjećam“, koji zapravo opisuje njihovu sposobnost i izraženu intuiciju.

Glossy

Slične objave

Nikolija nastupa sa Madonninim igračima na festivalu Ulaz

V.R.

Ova tri horoskopska znaka su najveći lažljivci zodijaka

J K

Film o slavnom pjevaču grupe Kvin mogao bi dobiti nastavak

V.R.

Ostavite komentar