Sport Tenis

Kecmanović dominantan na startu Sinsinatija

Srpski teniser Miomir Kecmanović slavio je sa 6:3, 6:3 protiv Kanađinana Feliksa Ožea-Alijasima prvom kolu turnira u Sinsinatiju.

Ože-Alijasim i Kecmanović su pre ovog duela dva puta odmerili snage i oba puta je slavio kanadski teniser, ali je sada situacija bila potpuno drugačija.

Prvi set je tekao “kao po loju” za Miomira Kecmanovića otkako je stao da servira iako je prvi gem pripao Alijasimu.

Usledio je ekspresan odgovor srpskog tenisera, potom je Kecmanović napravio brejk i uspešno ga potvrdio u četvrtom gemu.

Probudio se Feliks Ože-Alijasim. Uspeo da poveže nekoliko dobrih poena, da osvoji dva gema, ali ga je pritisak sustigao u devetom gemu kada je servirao pri prednošću 5:3 za Miomira Kecmanovića.

Iako je poveo sa 30:0, Alijasim je dozvolio srpskom teniseru da napravi i drugi brejk i da povede sa 1-0 u setovima posle nešto više od pola časa tenisa.

Drugi set je počeo u znaku još jače dominacije srpskog tenisera. Za tren oka je napravio dva brejka, od čega je drugi bio sa samo jednim izgubljenim poenom i na semaforu je pisalo 3:0.

Feliks Ože-Alijasim je uspeo da poveže nekoliko poena, ali je to bilo nedovoljno da se bilo šta veće napravi, pa je u drugom setu osvojio identičan broj poena kao u prvom i srpski teniser potpuno zasluženo odlazi u drugo kolo Sinsinatija.

U drugom kolu, Kecmanović će igrati protiv nemačkog tenisera Saše Zvereva

Slične objave

KK Partizan se oglasio saopštenjem

Z.K

Borac parirao Zvezdi 20 minuta, pa doživio debakl u Pioniru

Z.K

Srbija ostaje bez reprezentativca: “Nije zvanično, ali realno je završena priča”

Z.K

Ostavite komentar