Ex Yu

IVAN MILINKOVIĆ : NA PREKRETNICI KARIJERE

Ako je neko sinonim za kvalitet, unikatan vokal, emociju koju kod slušalaca budi, onda je to sigurno Ivan Milinković. Posle odluke da napusti beogradski sastav ,, Legende” Ivan je svoje obožavaoce obradovao sa dve samostalne numere.

Prva pesma ,,Ibar ust’o protiv brega“,urađena je u saradnji sa orkestrom Dejana Petrovića i Big Bendom.  Za pesmu koju prati autentična ekranizacija,  muziku je uradio Dragan Nikolić, na tekst Ivana Karaklića, uz aranžman Pedje Stojkovića.

Nikada nije kasno da ostvarite svoje želje. Uvek je pravo vreme da pokažete sebi da ste spremni da hrabro koračate ka cilju. Moja davnašnja želja, došla je na realizaciju. Uz nove saradnike, prepun energije, poleta, radim na pesmama za samostalni cd. Očekujte pregršt iznenađenja , biće među 8 pesama nota za svačiju dušu. Beskrajno se radujem susretu sa ljudima u BiH. Želim da obiđem ona mesta u kojima dugo nisam pevao, da tamo gde sam čest gost napravim nove uspomene, da nas ljubav i muzika spajaju. Iz grada u grad, dragi ljudi, pevaćemo u glas, dodao je Ivan za portal bigportal.ba

Autori druge numere ,,Svenuće dunje” su poznati hitmejkeri Dušan Bačić i Bojan Dragojević. Pesma je moderna verzija sevdaha, koja je rađena ciljano, kao pop numera obojena zvucima harmonike.

,,Od kraja septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom,uz moje nove pesme,  prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića, tradicionalne pesme među kojima i sevdalinke! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”.Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u zvaničnom saopštenju.

Slične objave

Andrija Milošević novom urnebesnom fotkom nasmijao je sve

J K

Sabor trubača u Guči: Proglašeni najbolji

V.R.

Aleksandra Prijović zakucala prvim nastupom nakon pauze i pjevala pred više od 15.000 ljudi

V.R.

Ostavite komentar