Magazin Showbiz

Iako je na listi najljepših žena na svijetu, Dženifer Garner misli da više nije privlačna

Časopis People ove je godine uvrstio Dženifer Garner na listu najlejpših žena svijeta, ali 47-godišnja glumica, u eseju napisanom povodom 25. godišnjice izlaženja magazina InStyle, smatra kako više i nije toliko privlačna.

Časopis People ove je godine uvrstio Dženifer Garner na listu najlejpših žena svijeta, ali 47-godišnja glumica, u eseju napisanom povodom 25. godišnjice izlaženja magazina InStyle, smatra kako više i nije toliko privlačna.

Zajedno sa svojim slavnim koleginicama, poput Dženifer Aniston, Gvinet Paltrou, Kameron Dijaz i mnogim drugima, 47-godišnja Dženifer Garner našla se u slavljeničkom izdanju magazina InStyle koji slavi 25. godišnjicu izlaženja. Tim povodom urednički tim zatražio je od slavnih dama, a koje su godinama krasile njihove naslovnice, da napišu eseje i one su se tog zadatka prihvatile poprilično ozbiljno.

Dženifer Garner osvrnula se na proteklih 25 godina, koliko je i sama na A listi holivudskih glumica i dodala kako je tek sada postala svesna koliko se sve promenilo otkako je dobila ulogu u hit seriji ‘Alias’ koja joj je otvorila sva vrata.

Prvu naslovnicu InStyle magazina snimila je 2004., sa 32 godine, a kako je i sama rekla, skakala je iz projekta u projekat dopuštajući da je njeni izbori i titula ‘seksi devojke’ tada obeleže i definišu. Ipak, priznaje, danas se ne živcira toliko zbog svega i manji joj je stres, iako, za razliku od 20-ih i 30-ih godina, uloge danas ne dobija tako često, piše tportal.

View this post on Instagram

“I really love that young girl on the cover. Bless her buttons,” says @Jennifer.Garner looking back at her 32-year-old self on the cover of InStyle in 2004. “When you’re one of the ‘hot girls’ of the moment, you’re making choices that define you. I was defined first by choosing to go on hiatus, and then I was very quickly defined by pregnancies and babies. Now my choices are defined by different things. I don’t have the offers coming at me that I had during that first cover, but I know that what does come my way is because someone really wants to see me take a shot at a role.” Jennifer Garner looks back—and forward—at the link in bio. #InStyle25 | Photographed by @emmanmontalvan; Styled by @jillandjordan

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

– Kada ste jedna od privlačnih devojaka, morate da budete svesni da će vas svaka odluka koju donesete obeležiti. Mene je prvo obeležila odluka da uzmem pauzu, a potom trudnoće i bebe. Verovatno zbog svega toga ni ne dobijam ni upola toliko ponuda kao u vreme kada sam snimila prvu naslovnicu za InStyle, ali ono što znam je da ono što i dođe do mene je iz razloga jer neko želi da me vidi upravo u toj ulozi.

Uprkos tome što sama tvrdi da joj se nudi sve manje uloga, ona je još uvek jedna od najtraženijih zvezda Holivuda.

– Važno je pronaći lepotu u svemu, čak i kad je teško. Gledajući unazad na moje ranije naslovnice InStyle-a, pogotovo na onu (iz 2005.) kad sam prvi put bila trudna, znam da sam bila naivno sigurna da će sve biti u redu. Ništa nisam znala i još uvek ništa ne znam. Ali sada znam da ništa ne znam. I to mi je sasvim u redu – kaže Garner, a prenosi tportal.

Slične objave

Muškarac se bez opreme popeo na 95. sprat nebodera u Londonu

V.R.

Suša u 20-milionskom gradu: Bogati se brčkaju, dok se siromašni bore za svaku kap

V.R.

Zašto neke mačke izgledaju kao da nose čarapice?

Igor Mudrinić

Ostavite komentar