Republika Srpska / BiH Vijesti

Ne treba braniti Dodika, on je pristao na NATO

Nepotrebno je i čudno da Bakir Izetbegović brani Milorada Dodika i nastoji da ga opravda za njegov pristanak na NATO integracioni proces, istakao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović za portal Кlix. „Potpuno je jasno da je Dodik pristao na nastavak NATO puta BiH i nema razloga da ga…

Nepotrebno je i čudno da Bakir Izetbegović brani Milorada Dodika i nastoji da ga opravda za njegov pristanak na NATO integracioni proces, istakao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović za portal Кlix.

„Potpuno je jasno da je Dodik pristao na nastavak NATO puta BiH i nema razloga da ga oko toga pravda i brani Bakir Izetbegović. Opozicija u Republici Srpskoj nema ništa protiv saveza SNSD-a i SDA ali naše pravo je da jasno kažemo naš stav po pitanju cijene koju je Milorad Dodik platio potpisivanjem nedavnog sporazuma i jasnim prihvatanjem NATO puta“, pojasnio je Šarović.

„Кao što javnost dobro zna, opozicija iz Republike Srpske nikada nije kreirala ANP, a ministri iz SDS-a i PDP-a nikada nisu dozvolili da se ova tačka nađe na dnevnom redu Savjeta ministara. Naprotiv, čak devet puta smo ovo pitanje skidali sa dnevnog reda Savjeta ministara i nismo dozvolili da se ANP usvoji u bilo kojoj formi, pa ni u redukovanoj kako se sada javnosti maglovito spinuje od strane potpisnika sporazuma“, ističe Šarović.

(Klix)

Slične objave

Evropa pozdravila sporazum lidera

D V

Zbog čega kriju imena savjetnika

M.

Haradinaj zakazao tajne sastanke, Hag ipak ide na “žutu kuću”?

D V

Ostavite komentar