Magazin Showbiz

Fanovi napali Kim zbog previše Photoshopa: Ko je ovo uopšte?

Jedan od pratilaca napisao je kako je Kim počela pretjerivati i da time pokazuje kako uprkos brojnim korekcijama, i dalje nije zadovoljna izgledom. Reality zvijezda Kim Kardashian (38) poznata je po tome da fotografije na društvenim mrežama ‘sređuje’ uz pomoć Photoshopa. Ipak, sudeći po komentarima brojnih pratilaca, izgleda da je ovaj put…

Jedan od pratilaca napisao je kako je Kim počela pretjerivati i da time pokazuje kako uprkos brojnim korekcijama, i dalje nije zadovoljna izgledom.

Reality zvijezda Kim Kardashian (38) poznata je po tome da fotografije na društvenim mrežama ‘sređuje’ uz pomoć Photoshopa. Ipak, sudeći po komentarima brojnih pratilaca, izgleda da je ovaj put u tome pretjerala. 

https://www.instagram.com/p/ByCFrcNgWlg/

Kim se ‘pohvalila’ novom kolekcijom šminke pa je objavila niz fotografija, a na jednoj pozira u crnom Versace korzetu. Iako je fotka u kratkom roku skupila preko milion lajkova, zasjenili su je brojni komentari šokiranih obožavalaca koji tvrde da Kim uopšte ne liči na sebe.

‘Ko je ovo uopšte?’ ‘Šta ti je s licem?’, ‘Jesi li to ti?’, ‘Mislio sam da je ovo Toni Braxton‘, ‘Jesam li ja jedini kojem je trebalo deset sekundi da je prepozna?’, pisali su fanovi, a jedan od njih je dodao kako je Kim počela pretjerivati i da time pokazuje kako uprkos brojnim korekcijama, i dalje nije zadovoljna izgledom.

Ovo nije prvi put da se zaigrala Photoshopom pa se tako na njezinim fotkama nerijetko savija prostor ne bi li izgledala vitkije, a najviše se obrađuju službene fotografije, one za šesnaestu sezonu reality showa ‘Keeping Up With The Kardashians’. Tada je struk slavne Kim ispao nevjerovatno tanak, Khloe (35) je izgubila cijeli donji dio tijela, a Kourtney (40) je dobila čudnu nogu.

Slične objave

Napušteni Divlji zapad u jednom od najljepših delova Španije

V.R.

Haljina Elizabet Tejlor sa dodjele Oskara na aukciji u decembru

V.R.

Džordž Kluni ima tajni zadatak: Želi da ponovo spoji Breda Pita i Dženifer Aniston?

V.R.

Ostavite komentar