Sport Tenis

Lajović indisponiran poslije poraza: Jedan od najgorih mečeva

Srpski teniser Dušan Lajović i Laslo Đere bili su vidno nezadovoljni posle poraza na Rodžers kupu. Lajović je poražen posle “dobijenog meča” protiv Gruzijca Nikoloza Basišalvilija, dok je Đerea eliminisao Čileanac Kristijan Garin u dva seta. Dušan je protiv Nikoloza osvojio prvi set i imao prednost brejka i u drugom…

Srpski teniser Dušan Lajović i Laslo Đere bili su vidno nezadovoljni posle poraza na Rodžers kupu.

Lajović je poražen posle “dobijenog meča” protiv Gruzijca Nikoloza Basišalvilija, dok je Đerea eliminisao Čileanac Kristijan Garin u dva seta.

Dušan je protiv Nikoloza osvojio prvi set i imao prednost brejka i u drugom i u trećem setu, ali na kraju pretrpeo poraz.

“Imao sam dobijen meč, ovo je jedan od mojih najgorih mečeva u poslednjih godinu i po dana. On je igrao još lošije od mene u set i po… Ovo je već treći meč da imam set i brejk prednosti, pa da zakomplikujem. Na kraju krajeva, zasluženo sam izgubio jer sam sâm kriv za ovaj poraz”, izjavio je Lajović posle meča za Sport Klub.

Ništa bolji utisak nije imao Laslo, koji je u drugom setu protiv Čileanca imao set loptu, ali pao u taj-brejku.

“Nisam baš najbolje ušao u meč, uvek mi treba malo vremena da se priviknem na igru na betonu. Nije nikakav izgovor, ali već dva-tri dana me muči mala prehlada – nije ništa strašno, ali nisam bio na 100%. U drugom setu sam pokazao nešto bolju igru, pogotovo od 3:5, i tu su nijanse odlučile”, istakao je Đere za istu televiziju.

Slične objave

Katastrofa Srbije protiv Ukrajine!

Z.K

Rakitić donio pobjedu Barseloni protiv Napolija

Z.K

ATP: Novak vlada, Federer peti, Kecmanović u Top 100

Z.K

Ostavite komentar