Magazin Showbiz

Kara Delavinj se udala za poznatu glumicu

I ranije se šuskalo da manekenka preferira žene, ali je ona te tvrdnje nije javno manifestovala do ove godine. O njihovoj vezi se šuška već godinu dana, ali manekenka Kara Delevinj i glumica Ešli Benson su svoju ljubav javnosti potvrdile tek u aprilu ove godine. Baš kao što to i…

I ranije se šuskalo da manekenka preferira žene, ali je ona te tvrdnje nije javno manifestovala do ove godine.

O njihovoj vezi se šuška već godinu dana, ali manekenka Kara Delevinj i glumica Ešli Benson su svoju ljubav javnosti potvrdile tek u aprilu ove godine. Baš kao što to i priliči današnjem vremenu, to su uradile preko Instagrama. Naime, Kara je na društvenoj mreži objavila kratak video u kojem se strastveno ljubi sa svojom djevojkom.

O ljubavi Kare i Ešli počelo je da se šuška još u proljeće 2018. godine, a iako do nedavno nisu javno komentarisale glasine, od tada su se često zajedno pojavljivale u javnosti. Ipak, prije nekoliko nedjelja je počelo da se priča o njihovoj vjeridbi, a kako Daily Mail prenosi, ove dvije ljepotice sada su svoju ljubav krunisale i brakom.

https://www.instagram.com/p/B0iKhTSnUJ2/?utm_source=ig_embed

Djevojke su navodno zavjete razmijenile u kapelici u Las Vegasu, a obje su bile odjevene u crno, dok je Ešli nosila buket. Da je njihovo vjenčanje bilo i te kako planirano, potvrđuje i činjenica da su se među gostima našle i neke slavne face poput braće Džonas, Šarliz Teron i Sofi Tarner. Ipak, Kara i Ešli nisu organizovale proslavu nego su se nakon ceremonije povukle u hotelsku sobu.

https://www.instagram.com/p/By2uwCaoeN_/?utm_source=ig_embed

“Bile su sigurne u ono što rade i u to što znače jedna drugoj”, izjavio je Majkl Keli, vlasnik kapelice u kojoj su se djevojke vjenčale i otkrio kako su bile presrećne te nisu skidale osmijehe s lica.

Vjenčao ih je matičar obučen u Elvisa, a ceremonija ih je koštala 245 funti (oko 250 evra).

ŽENA.RA

Slične objave

Pištolj kojim se ubio Van Gog uskoro na prodaju

Igor Mudrinić

“Nisam ih silovao, one su nezadovoljne obožavateljke!”

V.R.

Znakovi koji odaju da je s vama samo kako bi prebolio bivšu

J K

Ostavite komentar