Sport Tenis

Đoković i Nadal traže novu šansu poslije debakla u Saudijskoj Arabiji

Novak Đoković i Rafael Nadal trebalo bi da odigraju egzibicioni meč u Kazahstanu. Kako prenosi “Express”, koji se poziva na Teniski savez Kazahstana, Đoković i Nadal bi trebalo da se sastanu 24. oktobra na “Barys Arena” stadionu koji prima 11.578 gledalaca u Nur-Sultanu u Kazahstanu. Duel dva velikana svetskog tenisa…

Novak Đoković i Rafael Nadal trebalo bi da odigraju egzibicioni meč u Kazahstanu.

Kako prenosi “Express”, koji se poziva na Teniski savez Kazahstana, Đoković i Nadal bi trebalo da se sastanu 24. oktobra na “Barys Arena” stadionu koji prima 11.578 gledalaca u Nur-Sultanu u Kazahstanu.

Duel dva velikana svetskog tenisa bi trebalo da bude “jedinstvena prilika za mlade kazahstanske tenisere da nauče nešto od iskusnih legendarnih igrača”, navodi se.

Ukoliko dođe do egzibicionog meča, Novak i Rafa bi time potvrdili da neće učestvovati na turnirima u Beču i Bazelu koji se igraju u tom terminu, ali bi se vratili na ATP Tur na Mastersu u Parizu koji počinje 28. oktobra.

Podsetimo, Srbin i Španac je trebalo da odigraju egzibicioni meč prošle godine u Saudijskoj Arabiji, ali je taj okršaj otkazao Nadal zbog navodne povrede članka.

Tada je njihov potencijalni okršaj bio u prvom planu jer je Saudijska Arabija bila pod “paljbom” zbog optužbe da je vlada te države naložila ubistvo svog novinara i disidenta Džamala Kašogija u Istanbulu.

Njih dvojica je tada, prema spekulacijama, trebalo da profitiraju po 1.000.000 dolara.

Slične objave

Đoković lako sa Kudlom, na redu je Vavrinka!

Z.K

Milošević o prekidu u Novom Sadu: Neshvatljivo

Z.K

“Medvedev može da ponovi uspjehe ‘velike trojke'”

V.R.

Ostavite komentar