Svijet Vijesti

Otac bacio dijete na autoput u Njemačkoj, pa se ubio

Policija u centralnoj Njemačkoj saopštila je danas da sumnja da je jedan muškarac sa mosta na autoputu bacio i ubio svog devetogodišnjeg sina, nakon čega je izvršio samoubistvo. Kako se navodi u saopštenju policije u Heseu, koje je prenio AP, dječakova majka je saznala za njegovu smrt kada je na…

Policija u centralnoj Njemačkoj saopštila je danas da sumnja da je jedan muškarac sa mosta na autoputu bacio i ubio svog devetogodišnjeg sina, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Kako se navodi u saopštenju policije u Heseu, koje je prenio AP, dječakova majka je saznala za njegovu smrt kada je na društvenim mrežama vidjela oproštajno pismo koje je objavio 36-godišnji otac.

AP podsjeća da je pre pet dana na željezničkoj stanici u Frankfurtu jedan muškarac pod voz gurnuo majku i njenog osmogodišnjeg sina, usmrtivši dječaka.

Policija centralnog Hesea je saopštila da ta dva događaja nisu povezana, jer počinilac ubistva u Frankfurtu nije bio u srodstvu sa majkom i djetetom, dok je u drugom riječ o ocu i sinu.

Slične objave

Šta rade ruski specijalci na nebu iznad Hrvatske?

M.

“Pakovanje” Bajdena ili samo drugi slučaj neprimerenog ponašanja

M.

Zaev ne razmišlja o ostavci ni prijevremenim izborima

M.

Ostavite komentar