Magazin Showbiz

Svojim bogatstvom skinula je sa trona Opru: Živi u vili vrednoj 22,5 miliona dolara

Kada je riječ o novcu, ona je prava zlatna koka. Lejdi Gaga je ove godine na policu stavila mnogo nagrada među kojima su najvrednije i najvažnije Gremi, Oskar i Zlatni globus.

Kada je riječ o novcu, ona je prava zlatna koka. Lejdi Gaga je ove godine na policu stavila mnogo nagrada među kojima su najvrednije i najvažnije Gremi, Oskar i Zlatni globus.

Nisu samo njena “mala čudovišta” odlepila za njom već ceo svet. Skoro deceniju ona je mega popularna, a 2019. je njena najprofitabilnija godina u životu.

Stefani Džoan Anđelina Germanota nastupa ceo svoj život, počevši od 4. godine kada je svirala klavir. Prvi put je pevala sa 14 godina u jednom noćnom klubu u Njujorku i tada je počela njena muzička karijera.

Njen poseban angažman u Las Vegasu podrazumeva 74 nastupa, a za svaki od njih ona navodno zaradi i preko milion dolara. Čak i mnogo poznatije zvezde poput Selin Dion i Britni Spirs retko kada dobiju pola miliona za veče.

Ona sarađuje i sa poznatim kućama poput Versace, Google Chrome, MAC i Dud Light u čijim se reklamama pojavljuje. Ima i svoj parfem „Fame“ i novu liniju šminke „Haus Laboratories“.

Navodno je inkasirala 90 miliona dolara i zbacila Opru sa trona Forbsove liste 100 poznatih ličnosti. Tako je postala jedna od najuticajnijih zvezda iz šou biznisa.

Gaga je sebi kupila kuću u Malibuu za 22,5 miliona dolara 2014. godine, piše Womenshealthmag. Ona kuću naziva svojom “ciganskom palatom”, a pre nego je postala vlasnica ove nekretnine živela je u penthausu sa pogledom na Central Park u Njujorku koji je plaćala 22.000 dolara mesečno.

Procenjuje se da je pevačica “teška” 320 miliona dolara prema pisanju sajta CelebrityNetWorth.com. S obzirom na njen nedavni uspeh i nagrade, verovatno je ova brojka sada i mnogo veća.

Slične objave

Nova fotografija kraljevske bebe: Na koga mali Arči liči

V.R.

“SRAM VAS BILO!” Nezadovoljna građanka izvrijeđala ministra u centru Zagreba (VIDEO)

M.

Poljska, pijanac u tenku

V.R.

Ostavite komentar