Mobilni svijet Tehnologija

Samsung nagovještava novi Exynos čipset za Galaxy Note10 liniju

Prethodnih godina, Samsung Galaxy S i Galaxy Note uređaji, objavljivani iste godine, su koristili isti kompanijin Exynos čipset.

Prethodnih godina, Samsung Galaxy S i Galaxy Note uređaji, objavljivani iste godine, su koristili isti kompanijin Exynos čipset.

Međutim, to će se promeniti ove godine. Za Galaxy Note10, Samsung sprema poboljšanu verziju Exynos 9820 čipseta koji smo videli u Galaxy S10 familiji.

Note10 je na benchmark testovima već primećen sa Exynos 9825 čipsetom, ali kompanijino odeljenje zaduženo za procesore nije davalo nikakve informacije o tome da je ovakav proizvod u razvoju. Sve do sada, kada je Samsung Exynos Twitter nalog nagovestio “evoluirani, inteligentni procersor narednog nivoa”, koji stiže 7. avgusta. Svakako ne predstavlja slučajnost da će istog dana biti predstavljeni i Galaxy Note10 i Note10+ telefoni.

Prema ranijim glasinama, Exynos 9825 je kreiran u 7nm procesu, što bi trebalo da omogući bolji radni vek baterije. Drugi detalji o čipsetu nisu poznati, ali ćemo sve potrebne informacije saznati za nekoliko dana.

Izvor: GSMArena

Slične objave

Motorola Moto E6 ozvaničen: Snapdragon 435, 5.5-inčni displej

V.R.

Novo radioaktivno horor iskustvo: Woo Land of Gaming predstavlja igru Chernobylite – VIDEO

D V

Novi problemi za bitkoin

V.R.

Ostavite komentar