Hronika Region Vijesti

Poznat identitet žrtava u Zagrebu: Pronađena beba pripadala ubici

U Zagrebu je sinoć ubijeno šest osoba, a hrvatski mediji su objavili imena četiri žrtve stravičnog zločina. Žrtve masakra su Dragomir Tojagić, Josipa Tojagić, Filjke Tojagić i Maja Tojagić, saznaje Jutarnji list. Ubijene su sestre Maja i Josipa, a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Beba koja je pronađena nepovrijeđena…

U Zagrebu je sinoć ubijeno šest osoba, a hrvatski mediji su objavili imena četiri žrtve stravičnog zločina. Žrtve masakra su Dragomir Tojagić, Josipa Tojagić, Filjke Tojagić i Maja Tojagić, saznaje Jutarnji list.

Ubijene su sestre Maja i Josipa, a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Beba koja je pronađena nepovrijeđena na mjestu zločina dijete je ubice koji je počinio samobistvo, piše Jutarnji.

U međuvremenu je beba iz KBC-a Zagreb prebačena u Dom za djecu u Nazorovoj.

Uviđaj je na mjestu zločina u Cimermanovoj završen oko 9.30 časova.

Kako prenosi Dnevnik.hr, medijima se jutros kratko obratila Marija Šaranja, zamjenica mjesnog odbora Kajzerica i poručila kako je riječ o cijenjenoj i mirnoj porodici.

“To je jedna mirna i dobra porodica, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mjesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uslovi života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna”, kazala je Šaranja.

Ubica Igor Nađ se nakon masakra dao u bijeg, a policija je nakon višečasovne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom hapšenja počinio samoubistvo.

NN

Slične objave

Mej će danas od EU zatražiti ODLAGANJE BREGZITA

M.

Danas je Prvi maj – Međunarodni praznik rada

M.

Crnadak poručio: SNSD da saopšti kada se šalje ANP

M.

Ostavite komentar