Ex Yu

Porodica frontmena Discipline kičme progovorila o njegovom zdravstvenom stanju

Vijest da je lider rok benda Disciplina kičme Dušan Kojić Koja (58) prije nekoliko dana imao moždani udar i da se nalazi u bolnici u indukovanoj komi potresla je javnost duž cijelog regiona. Sa svih strana stižu poruke sa željama za što brže ozdravljenje, a porodica Kojić je tokom jučerašnjeg…

Vijest da je lider rok benda Disciplina kičme Dušan Kojić Koja (58) prije nekoliko dana imao moždani udar i da se nalazi u bolnici u indukovanoj komi potresla je javnost duž cijelog regiona.

Sa svih strana stižu poruke sa željama za što brže ozdravljenje, a porodica Kojić je tokom jučerašnjeg dana poslala zvanično saopštenje u kojem zahvaljuje na brizi.

– Povodom objavljivanja vijesti o Kojinom zdravstvenom stanju, porodica, bliski prijatelji i saradnici zahvaljuju se svima na pokazanoj brizi i mole za privatnost. Po dolasku u Veliku Britaniju Koja je osjetio određene zdravstvene probleme. Engleski ljekari su ustanovili da je u pitanju moždani udar, te mu je pravovremeno pružena specijalistička pomoć i čeka se da se oporavi. Uz vaše iskrene želje za oporavak, još jednom apelujemo da je našem Koji i članovima njegove porodice u ovom trenutku najpotrebniji mir. O svemu ćemo vas pravovremeno obavjiestiti zvaničnim saopštenjem – napisala je porodica Kojić.

Podsjetimo, Koja je otišao u Englesku da posjeti svoju sestru kada je doživeo moždani udar. Hitno je hospitalizovan u jednoj tamošnjoj bolnici, a ljekari su ga uveli u indukovanu komu kako bi mozgu dali dovoljno vremena za oporavak.

Podsjećamo, bend Disciplina kičme nedavno je pretrpio veliki gubitak kada je u aprilu ove godine njihova članica Marinka Đorđević Manja preminula u 51. godini.

– Napustila nas je naša najljepša Manja – napisali su tada članovi.

Kurir.rs

Slične objave

Zašto Novak jede travu na Vimbldonu

J K

Evo kako je Bojan Marović izgledao u djetinjstvu

V.R.

Uz seksi Indiru i drvo se povija

V.R.

Ostavite komentar