Ljubav i seks Magazin

Ova tri horoskopska znaka pravi su antitalenti za ljubavne veze

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru. NEKE osobe jednostavno ne žele odoljeti iskušenjima i vode se prividnom strašću, čak i ako to znači da će nekoga povrijediti. Suosjećanje im nije jača strana, a ako vide priliku za…

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru.

NEKE osobe jednostavno ne žele odoljeti iskušenjima i vode se prividnom strašću, čak i ako to znači da će nekoga povrijediti. Suosjećanje im nije jača strana, a ako vide priliku za sopstvenu sreću, iskoristiće je bez obzira na sve. Osobe rođene u sljedećim horoskopskim znakovima nikad vas neće znati dovoljno cijeniti u vezi.

Blizanci

Blizanci su vrlo skloni koketiranju, a u tome im pomaže njihova izražajna harizma. Vrlo su svjesni i realni, no uprkos posljedicama, učiniće sve što ih u tom trenutku uzbuđuje. Sami su sebi uvijek na prvom mjestu i nerijetko će vam pokazati kako se smatraju vrjednijima od vas. 

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna najsklonije su prevarama. Imaju izraženu seksualnu energiju i lako pokleknu iskušenjima, ali im to ne predstavlja problem jer smatraju da u svakom trenutku mogu činiti šta god žele bez obzira na vaše stavove. 

Škorpija

Škorpije su vrlo direktne osobe, što često zna povrijediti njihove bližnje. Ako im bilo što zasmeta kod vas, pronaći će vam zamjenu u rekordnom roku i zaboraviti da ste ikad postojali.

Index

Slične objave

Produžite vijek kupaćem kostimu

V.R.

Šta ljubavne afere mogu da nas nauče o braku?

V.R.

Seks igre od kojih se tresla eks-Ju, a roditelji vam nisu pričali o njima

Igor Mudrinić

Ostavite komentar