Magazin Showbiz

“Nisam ih silovao, one su nezadovoljne obožavateljke!”

Pjevač iz pritvora nastavlja da šokira.

Pjevač iz pritvora nastavlja da šokira.

R Kelly (52), RnB pevač koji je već mesecima na meti optužbi za zlostavljanje, silovanje i posedovanje intimnih snimaka maloletnih devojaka, uhapšen je nedavno u Čikagu

Pevaču će biti suđeno po 13 tačaka optužnice koja obuhvata namamljivanje maloletnog lica, trafiking, posedovanje eksplicitnih snimaka maloletnih lica, ometanje pravde i druge činove.

On je nedavno zatražio da bude pušten uz kauciju, ali mu je zahtev odbijen, jer se smatra “opasnim po okolinu”. On je tom prilikom zvanično izjavio da nije kriv, i ostaće u pritvoru.

Ali, u međuvremenu je stigao da podnese žalbu u kojoj optužuje njegove navodne žrtve seksualnog zlostavljanja i nasilja da su samo “nezadovoljne obožavateljke”.

U dokumentima koje je britanski “Metro” uspeo da nabavi, navodi se da su se takozvane grupi devojke “čak tukle međusobno, dobrovoljno kontaktirale pevača, dolazile na njegove nastupe i želele da budu sa njim”.

Njegov pravni tim se u žalbi dotakao i tvrdnji da je R Kelly preneo herpes jednoj od žena, što on poriče.

“Trenutno, ne postoji nikakav dokaz da Robert ima herpes ili da ga je imao. Sve što postoji je nezadovoljna obožavateljka koja tvrdi da ima herpes i da ga je dobila od Roberta.”

Slične objave

Postoji predivan razlog da u ponedjeljak ostanete budni cijelu noć

J K

Tijelo Dženifer Lopez ipak nije toliko izvajano kako izgleda na Instagramu?

Igor Mudrinić

Nudili joj milion dolara da skine tetovažu, a ona?

V.R.

Ostavite komentar