Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Kućna pomoćnica opljačkala kuću u Bakincima

Policija je u Laktašima uhapsila A.T. iz Gradiške i Đ.Ž. iz Kozarske Dubice, koje se sumnjiče da su opljačkale kuću u Bakincima kod Laktaša, saopšteno je iz PU Banjaluka. Kako “Nezavisne” nezvanično saznaju uhapšene su Adrijana Trešnjić (21) i Đenana Živanic (45), a prema informacijama Adrijana je bila kućna pomoćnica…

Policija je u Laktašima uhapsila A.T. iz Gradiške i Đ.Ž. iz Kozarske Dubice, koje se sumnjiče da su opljačkale kuću u Bakincima kod Laktaša, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Kako “Nezavisne” nezvanično saznaju uhapšene su Adrijana Trešnjić (21) i Đenana Živanic (45), a prema informacijama Adrijana je bila kućna pomoćnica u pokradenoj kući.

“Policijski službenici Policijske stanice Laktaši postupili su juče po zaprimljenoj prijavi da su nepoznata lica u mjestu Bakinci, opština Laktaši, izvršila krivično djelo ‘Krađa’ u kuću, otuđivši dio električnih uređaja i alata”, navedeno je u saopštenju PU Banjaluka.

Kako saznajemo, uhapšene su iz pomenute kuće ukrale Lcd TV, bušilice, brusilice, kofer sa alatom, te još nekoliko uređaja.

Izvršen je uviđaj, a o svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

NN

Slične objave

Izgorjela imovina RAOP-a odnedavno u vlasništvu Tegeltijinog zeta

M.

Danas sjednica Kolegija Predstavničkog doma PSBiH u proširenom sastavu

M.

Umjesto u školi hrvatski đaci bili na obilježavanju vojne akcije u kojoj su ubijani srpski civili

M.

Ostavite komentar