Magazin Showbiz

Schwarzenegger proslavio 72. rođendan i pokazao zašto mu mlađi s pravom zavide

ARNOLD Schwarzenegger proslavio je 72. rođendan, a na mišićima bi mu mogli pozavidjeti upola mlađi muškarci. Da nije prosječni otac, čak i u penzionerskim godinama, najbolje dokazuje fotografija na kojoj je sa sinom Josephom Baenom u teretani. “Srećan rođendan najboljem partneru za trening na svijetu. Volim te, tata”, napisao je…

ARNOLD Schwarzenegger proslavio je 72. rođendan, a na mišićima bi mu mogli pozavidjeti upola mlađi muškarci. Da nije prosječni otac, čak i u penzionerskim godinama, najbolje dokazuje fotografija na kojoj je sa sinom Josephom Baenom u teretani.

“Srećan rođendan najboljem partneru za trening na svijetu. Volim te, tata”, napisao je ponosni Baena koji slijedi stope svog oca i ulaže napore da bi izgledao poput njega.

https://www.instagram.com/p/B0i9MTyJxXQ/?utm_source=ig_embed

Bez obzira na godine, Schwarzenegger još uvijek ima impresivne mišiće koji se ocrtavaju čak i kad ih ne napinje. Sve je to rezultat godina i godina bavljenja bodybuildingom i intenzivnih treninga od kojih ne odustaje ni u sedamdesetima. Čak i nakon operacije srca 2018., u teretanu je ponovno zakoračio nakon tri mjeseca.

Ono što je ipak promijenio je ishrana. Okrenuo se veganskoj hrani i o tome javno govori te dokazuje da za impresivnu mišićnu masu i formu nisu potrebne namirnice životinjskog porijekla.

Fanovi će njegove mišiće moći ponovno pomnije vidjeti već od 1. novembra, kada u kina stiže novi nastavak Terminatora.

Slične objave

Zašto se jeziva melodija iz 13. vijeka pojavljuje u filmovima iznova i iznova?

J K

Katrin Denev, Robert de Niro i Bred Pit gosti festivala u Veneciji

V.R.

Uhapšena Instagramuša završila na TV-u, ljudi ne vjeruju kako zaista izgleda

J K

Ostavite komentar