Magazin Zanimljivo

Rekla “da” svom psu nakon što su joj propala četiri pokušaja udaje

PRIJE samo deset godina stvari su bile poprilično drugačije. Tehnologija je brzo napredovala, a s pojavom društvenih mreža i raznih aplikacija napredovali su i načini dejta. No dok jedini uzdižu u nebesa aplikacije za pronalazak partnera, drugi ih preziru te tvrde da je doba društvenih mreža i aplikacija uništilo sve. Sličan stav…

PRIJE samo deset godina stvari su bile poprilično drugačije. Tehnologija je brzo napredovala, a s pojavom društvenih mreža i raznih aplikacija napredovali su i načini dejta. No dok jedini uzdižu u nebesa aplikacije za pronalazak partnera, drugi ih preziru te tvrde da je doba društvenih mreža i aplikacija uništilo sve.

Sličan stav ima i žena iz ove priče. Elizabeth Hoad odlučila je reći zbogom ljubavi nakon više od 200 propalih dejtova i 4 propala pokušaja udaje. Nakon što je prekinula vezu s četvrtim zaručnikom, bila je skrhana. Odlučila je udomiti psa iz azila i vrlo je brzo shvatila da je to ono što joj je trebalo.

Kaže kako su spasili jedno drugo i kako je on biće koje je najviše voli i razumije. No nije jedina koja to misli. Jedna od žena koje je upoznala u parku za pse pitala ju je zašto se ne uda za svog psa. Ne znamo je li se osoba šalila, no Elizabeth ju je poslušala.

Ceremonija se održala u britanskoj TV emisiji This Morning i izazvala je burne reakcije. Iako je čitanje zavjeta psu bilo užasno emotivno za Elizabeth, drugi su sve to osudili. Neki su rekli da je nenormalno i jezivo, a nekima je bilo žao žene jer se, kako su sami napisali, radi o osobi kojoj treba pomoć.

Slične objave

Potraga za vještačkom srećom pretvara ljude u zavisnike: Da li su drugi srećniji od vas?

V.R.

Djeca koja putuju, uspješnija su u školi i kasnije u životu, tvrdi istraživanje

J K

Osmogodišnjak “pozajmio” auto od majke: Vozio 140 km/h i bilo mu je “neprijatno”

V.R.

Ostavite komentar