Magazin Showbiz

On je najplaćeniji glumac na svijetu, a samo prošle godine zaradio 124 milona

Kada je reč o Holivudu i filmskoj industriji, tu je rang lista najplaćenijih raznovrsna. Dvejn “The Rock” Džonson nalazi se na 15. mastu Forbsove liste najplaćenijih u 2018. godini.

Kada je reč o Holivudu i filmskoj industriji, tu je rang lista najplaćenijih raznovrsna. Dvejn “The Rock” Džonson nalazi se na 15. mastu Forbsove liste najplaćenijih u 2018. godini.

Forbs je objavio da su 124 miliona dolara koje je zaradio 2018. godine zaista cifra dostojna divljenja. Glumac je na svom Instagram profilu podelio vest i iskoristio priliku da izrazi svoju zahvalnost za uspeh i posvećenost teškom radu.

Njegova prisutnost u medijima je velikim delom i zaslužna za to što on zarađuje toliko novca na blokbasterima koje snima, a u kojima zarađuje i po 25 miliona dolara po ulozi.

Pored toga, on ima sedmocifreni broj pratilaca na društvenim mrežama, pa njegove objave ne samo da upoznaju fanove sa njegovim planovima i radom već predstavljaju i odličan izvor zarade. Cifra od 128 miliona dolara je velika, ali je to zarada samo u 2018. godini.

U 2019. godini snimao je filmove “Džumandži” i “Hobs i Šo”, a glumiće i u filmovima “Ballers” i bio je domaćin u NBC-jevim “Titan Games”“. U ovoj godini zaradio je do sada 89,4 miliona dolara, a njegova vrednost je nakon 25 godina duge karijere procenjena na oko 280 miliona dolara, dok je njegova vrednost na mreži po pisanju Forbs magazina 165 miliona dolara.

View this post on Instagram

Just wrapped JUNGLE CRUISE, for DISNEY and had to shift major gears and to start filming season 5 of BALLERS for HBO. This series has been a helluva learning curve to produce and star in — but what will always matter most is you guys making us HBO’s #1 highest rated 30min show for years now. THANK YOU for rockin’ with us. I loved every minute of playing this character, “Spencer Strasmore” because we’re exactly one in the same. We look you directly in the eyes when we shake your hand. If we give our word to get something done – it gets done. If you cross us, we rip your jugular out. And there’s no problem that tequila (and maybe a few pills) can’t help fix 😈🥃 #ballers #season5 #hbo #RoyceDa65

A post shared by therock (@therock) on

Uz brojne filmske projekte koji ga očekuju i njegove saradnje sa mnogim sponzorskim kućama, glumac će do kraja godine još uvećati svoje bogatstvo, piše Menshealth. Počeo je da ulaže u biznis, pa je tako nedavno postao delimični vlasnik brenda “Vos Vode”.

Slične objave

Sahrana Miše Janketića 18. maja u Aleji zaslužnih građana

M.

Tanja Savić: Željela bih da dobijem ćerku

V.R.

Doživotna zabrana pilotu zbog djevojke u kokpitu

V.R.

Ostavite komentar