Ljubav i seks Magazin

U osobe rođene u ovom horoskopskom znaku možete imati najviše povjerenja

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru. UVIJEK pouzdan, stabilan i promišljen, nosi se odlično sa svakom situacijom, što ga čini savršenim partnerom i prijateljem.  Riječ je o Biku. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku sve u životu…

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru.

UVIJEK pouzdan, stabilan i promišljen, nosi se odlično sa svakom situacijom, što ga čini savršenim partnerom i prijateljem. 

Riječ je o Biku. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku sve u životu rade dobro promišljajući i sa “zrnom soli” u glavi.

Bikovi imaju dar odličnog pamćenja i iako nisu zlopamtila, odnosiće se prema vama s oprezom ako im učinite nešto nažao.

Ipak, kada se jednom vežu za vas i zavole vas, nema tog što ne bi za vas učinili. Za Bika je uspješan odnos ostvaren tek kada stekne potpuno povjerenje u vas i kada mu dokažete da stojite iza svojih riječi. 

On nikada ne igra igrice i stalo mu je do tuđih osjećaja pa od njega možete očekivati potpuno direktno i iskreno mišljenje. Kada utvrdi da vam može vjerovati, Bik će vam se drage volje povjeriti, a vaše će tajne čuvati ako je potrebno i zauvijek. 

Bikovi uvijek ispunjavaju svoja obećanja i sve svoje zadatke, a odnose s bližnjima smatraju ozbiljnima i važnima pa će isto to očekivati i od vas. 

Slične objave

Drake platio 350.000 dolara ženi koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje

V.R.

Kim Kardashian govorila u Bijeloj kući, dobila pohvale Donalda Trumpa

V.R.

Kylie Jenner prekinula s dugogodišnjim dečkom i ocem svoje kćerke

J K

Ostavite komentar