Mobilni svijet Tehnologija

Preko 100.000 Honor 9X telefona prodato za dva minuta

Dugo iščekivani Honor 9X telefon je danas po prvi put bio dostupan za kupovinu, nedelju dana nakon zvaničnog predstavljanja u Kini.

Dugo iščekivani Honor 9X telefon je danas po prvi put bio dostupan za kupovinu, nedelju dana nakon zvaničnog predstavljanja u Kini.

Prva “flash” prodaja je takođe održana u Kini, a pokazala je ekstremnu popularnost uređaja. Prema navodima Honora, Honor 9X je ostvario zaradu od 200 miliona juana (oko 29 miliona dolara) tokom samo dva minuta. To znači da je u navedenom periodu prodato preko 100.000 telefona (ako znamo da najskuplji model košta oko 276 dolara).

U poređenju sa rezultatima koje je postigao Honor 8X, prva brzinska prodaja Honor 9X model je imala povećanje od 200 procenata u zaradi od prodaje. Ovo je telefonu donelo i titulu najbrže prodavanog telefona u kompletnoj X seriji do sada.

Ostaje da se vidi da li će Honor 9X uspeti da prevaziđe prodaju od dva miliona modela, koliko je Huawei Nova 5 serija ostvarila mesec dana nakon objave. Drugi model iz serije, Honor 9X Pro, će se na tržištu naći od 9. avgusta.

Izvor: PlayfulDroid

Slične objave

Google upozorava: Odmah ažurirajte Chrome

M.

Šokantno otkriće vezano za Huawei “zamjenu” za Android!

V.R.

Honor Magic 2 3D stiže uskoro

D V

Ostavite komentar