Košarka Sport

Đorđevićev Virtus dogodine u Evroligi

Košarkaški klub Virtus iz Bolonje, koji predvodi srpski selektor Aleksandar Đorđević, navodno je rezervisao jednu “vajld kard” za Evroligu, za sezonu 2020-2021. Italijanski liist “Gazeta dello sport” preneo je da će Virtus igrati u najjačem evropskom takmičenju po dobijanju specijalne pozivnice u narednoj sezoni. Virtus je ove sezone napravio sjajan…

Košarkaški klub Virtus iz Bolonje, koji predvodi srpski selektor Aleksandar Đorđević, navodno je rezervisao jednu “vajld kard” za Evroligu, za sezonu 2020-2021.

Italijanski liist “Gazeta dello sport” preneo je da će Virtus igrati u najjačem evropskom takmičenju po dobijanju specijalne pozivnice u narednoj sezoni.

Virtus je ove sezone napravio sjajan posao u prelaznom roku, uspeli su da dogovore saradnju sa velikim brojem izuzetno kvalitetnih igrača, koji će biti u timu i naredne sezone.

Srpski košarkaši Miloš Teodosić i Stefan Marković potpisali su na 3, odnosno 2 godine, dok su Kajl Vims, Vins Hanter i Džulijan Gembl potpisali dvogodišnje ugovore poput Stefana Markovića.

Od sezone 2020-2021, Evroliga će deliti tri specijalne pozivnice.

Slične objave

Novak: Rafa je u luksuznoj vili? Moraću da pitam za bazen, ja to nemam ovde

Z.K

Denverova “zlatna koka” završava karijeru?

Z.K

Srbija pala u Bariju, Italijani izborili olimpijsku vizu

V.R.

Ostavite komentar