Svijet Vijesti

U britansku premijersku rezidenciju prvi put u istoriji uselila djevojka

Novi britanski premijer Boris Džonson i njegova djevojka Keri Simonds uselili su se danas u Dauning strit 10, izjavio je njegov portparol.

Novi britanski premijer Boris Džonson i njegova djevojka Keri Simonds uselili su se danas u Dauning strit 10, izjavio je njegov portparol.

Time je Džonson postao prvi britanski premijer u istoriji koji živi sa nevjenčanim partnerom u premijerskoj rezidenciji.

U javnosti je bilo spekulacija o tome da li će se Simondsova, koja je brzo postala glavna tema u britanskim tabloidima, pridružiti Džonsonu u Dauning stritu.

Iz Džonsonovog kabineta prošle nejelje je rečeno da još nije poznato da li će par živjeti zajedno.

Džonson još nije zvanično razveden od druge supruge Marine Viler, sa kojom ima četvoro djece. Njihov razvod je najavljen u septembru prošle godine, poslije 25 godina braka, nedugo nakon što je potvrđena Džonsonova afera sa Keri Simonds.

Interesovanje javnosti za Džonsona i Simondsovu poraslo je nakon što su komšije pozvale policiju zbog svađe u njenoj kući, gdje je par boravio.

Poslije ubjedljive pobjede Džonsona na izborima za novog lidera konzervativaca, Simondsova mu se pridružila ispred Dauning strita 10 tokom prvog govora u ulozi premijera.

Ona je takođe imala uspješnu političku karijeru. Bila je dio tima koji je vodio kampanju za reizbor Džonsona na mjesto gradonačelnika Londona 2012. godine.

Simondsova je sa 29 godina postala najmlađi direktor komunikacija u istoriji konzervativaca, a analitičari kažu da je njena uloga bila ključna kada je riječ o dovođenju u red Džonsonove poznate neuredne pojave tokom kampanje.

Tanjug

Slične objave

Pojačan saobraćaj na graničnom prelazu Izačić

M.

Neprodato voće iz evropskih skladišta završava u ex-yu marketima!

M.

Hrvatska: Za 12 sati 83 požara

M.

Ostavite komentar