Magazin Showbiz

Kim Kardashian šestogodišnjoj kćerki stavila pirsing i uzburkala strasti na društvenim mrežama

IAKO ima tek šest godina, North West dobro zna šta želi. Kćerka reality zvijezde Kim Kardashian i repera Kanye Westa nosila je cipele s visokom potpeticom, ravnala kosu, a sada je odabrala i neobičan modni dodatak. Naime, proteklog vikenda za proslavu 85. rođendana prabake Mary Jo Campbell, North se pohvalila piercingom u…

IAKO ima tek šest godina, North West dobro zna šta želi. Kćerka reality zvijezde Kim Kardashian i repera Kanye Westa nosila je cipele s visokom potpeticom, ravnala kosu, a sada je odabrala i neobičan modni dodatak.

Резултат слика за North West in high heels

Naime, proteklog vikenda za proslavu 85. rođendana prabake Mary Jo Campbell, North se pohvalila piercingom u nosu. Kim Kardashian objavila je fotografije s kćerikom na kojima se vidi da djevojčica na nosu ima naušnicu, a to je odmah alarmiralo fanove reality porodice koji su je odmah upitali kako je to mogla dopustiti djevojčici koja ima tek šest godina.

Da bi odagnala sumnje, Kim je vrlo brzo objavila još jednu fotografiju i otkrila da je riječ o lažnoj naušnici.

Kim Kardashian više se puta našla na udaru kritika zbog načina na koji se njena kći oblači, jer joj je već s pet godina dopustila da se šminka, a tu su i skupocjeni darovi kojima je obasipa.

Сродна слика
Сродна слика
Резултат слика за North West

Slične objave

Udala se pjevačica Ellie Goulding: Pogledajte njenu prekrasnu vjenčanicu

V.R.

Najbogatiji čovjek na svietu zaplovio novom jahtom

V.R.

Vrata ostala otvorena na japanskom vozu pri brzini od 280 kilometara na čas

V.R.

Ostavite komentar