Mobilni svijet Tehnologija

Samsung patentirao jedinstven dizajn telefona sa tri displeja

Era inovativnih dizajna telefona je počela, a najambiciozniji komercijalno dostupni trenutno je dizajn sklopivog/fleksibilnog pametnog telefona.

Era inovativnih dizajna telefona je počela, a najambiciozniji komercijalno dostupni trenutno je dizajn sklopivog/fleksibilnog pametnog telefona.

Međutim, proizvođači i dalje eksperimentišu sa drugim vrstama dizajna.

Tako je južnokorejski tehnološki gigant Samsung dobio odobrenje za novi patent za dizajn telefona sa tri ekrana, koji su postavljeni jedan na drugi. Zahtev za patent je kompanija podnela u avgustu prošle godine a odobren je u martu ove godine.

Zahvaljujući fotografijama, do kojih je došao sajt LetsGoDigital, možemo videti tri dela od kojih svaki ima ekran. Na dnu je srednja sekcija i metalna šipka koja drži tri dela zajedno. Iz slika patenata, čini se da će korisnik moći da se pomera levo ili desno kroz delove telefona nezavisno jedan od drugog. Dizajn izgleda sasvim jedinstven i kućište deluje izuzetno tanko.

Na uređaju ne postoje vidljivi tasteri ili senzori kamere, osim risivera. Poleđina uređaja je takođe potpuno glatka. Ne može se sa sigurnošću reći da li će Samsung proizvoditi ovakav telefon, jer je patent za ovo rešenje još uvek u procesu obrade.

Izvor: LetsGoDigital

Slične objave

Neki Qualcomm čipovi podržavaju kamere do 192MP

D V

Alphabet-ovi Internet baloni proveli su milion časova u stratosferi

V.R.

Nokia 2.2 ozvaničen: Helio A22 čip, Android One

V.R.

Ostavite komentar