Ostali sportovi Sport

Reprezentativci pukom srećom izbegli smrt u Južnoj Koreji

Najmanje osmoro sportista je povređeno u noćnom klubu u Južnoj Koreji, javljaju svetski mediji. Kako se navodi, u gradu Kvangdžuu se srušio balkon jednog ugostiteljskog objekta, u kom se nalazio veliki broj gostiju. Poginule su dve osobe, a povređeno je 16, uključujući američke i druge sportiste na Svetskom prvenstvu u…

Najmanje osmoro sportista je povređeno u noćnom klubu u Južnoj Koreji, javljaju svetski mediji.

Kako se navodi, u gradu Kvangdžuu se srušio balkon jednog ugostiteljskog objekta, u kom se nalazio veliki broj gostiju.

Poginule su dve osobe, a povređeno je 16, uključujući američke i druge sportiste na Svetskom prvenstvu u plivanju, kažu zvaničnici.

Stotine ljudi su bile u noćnom klubu blizu naselja gde su smešteni sportisti.

Po policijskom saopštenju, poginulo je dvoje Korejanaca, a povređeno 10 stranaca, od kojih osam sportista: tri Amerikanca, dva Novozelanđanina, jedan Holanđanin, jedan Italijan i jedan Brazilac.

Policija je saopštila da su priveli jednog od suvlasnika noćnog kluba i pozvala još tri zvaničnika kluba da istraže da li je balkon koji se srušio iugrađen bez dozvole.

Vlasti kažu da nijedan od povređenih nije u stanju opasnom po život.

“Ovo je strašna tragedija“, rekao je Kistofer Ramzi, izvršni direktor vaterpolo reprezentacije SAD. “Igrači naših muških i ženskih timova slavili su pobedu žena na Svetskom prvenstvu kada je došlo do rušenja u klubu”.

Slične objave

Arsenal potrošio 30 miliona evra na “klinca”, pa ga ostavio na pozajmici

Z.K

“Sergej Milinković-Savić – heroj!”

Z.K

Ljajić sa dvije asistencije uveo Bešiktaš u Ligu Evrope

Z.K

Ostavite komentar