PlayGameR Tehnologija

MechWarrior 5 stiže kasnije nego što je planirano, postaje Epic Store ekskluziva

Peta igra u čuvenom serijalu o robotima, MechWarrior 5: Mercenaries, je najavljena još 2016. godine i tokom perioda od tri godine je više puta odlagana. MechWarrior 5: Mercenaries je ove godine dobio tačan datum izlaska, ali ni on neće biti ispoštovan. Studio Piranha Games je sada objavio kako će petica…

Peta igra u čuvenom serijalu o robotima, MechWarrior 5: Mercenaries, je najavljena još 2016. godine i tokom perioda od tri godine je više puta odlagana.

MechWarrior 5: Mercenaries je ove godine dobio tačan datum izlaska, ali ni on neće biti ispoštovan. Studio Piranha Games je sada objavio kako će petica izaći tri meseca kasnije, odnosno 10. decembra umesto 10. septembra, piše play.co.rs.

Do odlaganja dolazi zato što je developerima potrebno još vremena za rad na igri, kako bi finalni proizvod bio ono što igrači i očekuju.

Uz objavu o odlaganju stigla je i vest da će Mechwarrior 5 biti Epic Games Store ekskluziva i da samim tim neće biti dostupna na Steamu. Developeri nude puni povraćaj novca igračima koji su nezadovoljni ovom ekskluzivnošću, što je dobro znati da postoji od samog početka.

Nadamo se da neće biti više odlaganja, a i Epic Games će definitivno svojim finansijama pomoći u tome.

Slične objave

Predstavljen Samsung Galaxy A70

D V

Ovako izgleda Redmi K20 Pro Avengers Edition

V.R.

Huawei Y6 2019 ozvaničen za donji segment tržišta

V.R.

Ostavite komentar