Tehnologija World-wide-web

Google objavio Gallery Go, svedeniju alternativu za Google Photos

Gallery Go je nova aplikacija kompanije Google, a dizajnirana je kako bi korisnicima sa nepouzdanom internet konekcijom omogućila da organizuju i obrađuju svoje fotografije. Poput Google-ove standardne Photos aplikacije, Gallery Go koristi machine learning za organizovanje fotografija. Razlika je u tome što je nova aplikacija kreirana za oflajn rad i zauzima…

Gallery Go je nova aplikacija kompanije Google, a dizajnirana je kako bi korisnicima sa nepouzdanom internet konekcijom omogućila da organizuju i obrađuju svoje fotografije.

Poput Google-ove standardne Photos aplikacije, Gallery Go koristi machine learning za organizovanje fotografija. Razlika je u tome što je nova aplikacija kreirana za oflajn rad i zauzima svega 10MB prostora na telefonu.

Gallery Go predstavlja još jednu od svedenijih verzija aplikacija, koje kompanije objavljuju za tržišta u razvoju. Facebook ima “Lite” verziju svoje Facebook aplikacije, kao i Messenger i Instagram, dok Twitter ima Twitter Lite aplikaciju.

Google je nešto slično uradio na nivou operativnog sitema, sa Android Go verzijom, koji predstavlja svedeniji operativni sistem koji je dizajniran za rad na jeftinim telefonima, koji nemaju veliku procesorsku snagu.

Nova Gallery Go aplikacija je dostupna za preuzimanje preko Play Store-a, a za njeno pokretanje je potreban uređaj sa Android 8.1 Oreo ili novijim operativnim sistemom.

Slične objave

Tramp dozvolio američkim kompanijama da prodaju komponente Huaweiju

V.R.

IOTA preuzima primat na tržištu kripto valuta

V.R.

LG proširuje partnerstvo sa kompanijom Qt

V.R.

Ostavite komentar