Magazin Showbiz

Žizel Bindšen ovoj ženi duguje sve

Manekenka i glumica, lepotica iz Brazila, Žizel Karolina Nonenmaher Bindšen, odrasla je u velikoj porodici, sa pet sestara Rafaelom, Gracijelom, Rakel, Patricijom i Gabrijelom, od koji se ne zna koja je ljepša.

Manekenka i glumica, lepotica iz Brazila, Žizel Karolina Nonenmaher Bindšen, odrasla je u velikoj porodici, sa pet sestara Rafaelom, GracijelomRakelPatricijom i Gabrijelom, od koji se ne zna koja je ljepša.

Iako je sa samo 14 godina zakoračila u svet mode, nije bila sama na tom putu, jer je uz nju i njene sestre uvek bila njihova majka Vanja Nonenmaher. Njoj Žizel duguje sve, a danas, ovog 23. jula, mama slavi rođendan i najplaćenija manekenka na svetu joj je uputila divne reči:

– Srećan rođendan našoj čudesnoj ženi! Mama, ne mogu ni da zamislim koliko posvećenosti i koliko truda ti je trebalo da odgajiš nas šest! Zauvek ću biti zahvalna za sve što si uradili i za sve što nastavljaš da činiš za nas. Hvala ti što nas beskrajno voliš i inspirišeš. Toliko te volim! – Napisala je Žizel, a na fotografijama koje slede se može videti na koga su ćerke nasledile osmeh, lepotu, upornost…

Slične objave

Intenzivni treninzi i redovno vježbanje poboljšaće vaš seksualni život

V.R.

Frontmenka benda Gossip u modnoj kampanji je pobjeda godine

J K

Ovo je jedini razlog zbog kojeg se Čarls oženio Dajanom?

V.R.

Ostavite komentar