Košarka Sport

PRVA FOTOGRAFIJA NAKON NESREĆE: Ovako izgleda Ognjen Kuzmić nakon teške saobraćajke u Banjaluci

Ognjen Kuzmić je van životne opasnosti!  Kao lav se borio taj momak da pobijedi u najvažnijoj životnoj utakmici koju igra od 14. jula! Tada je na putu Banjaluka – Prijedor u sudaru dva luksuzna automobila zadobio teške povrede glave i grudnog koša. Košarkašu Crvene zvezde su uspješno operisane obje vilice,…

Ognjen Kuzmić je van životne opasnosti! 

Kao lav se borio taj momak da pobijedi u najvažnijoj životnoj utakmici koju igra od 14. jula! Tada je na putu Banjaluka – Prijedor u sudaru dva luksuzna automobila zadobio teške povrede glave i grudnog koša. Košarkašu Crvene zvezde su uspješno operisane obje vilice, može samostalno da diše i odlično se oporavlja.

Kuzmić je pod stalnim nadzorom ljekarskog tima Urgentnog centra, a u posjetu mu stalno dolaze članovi porodice – roditelji, supruga i djeca – kao i prijatelji, ali i članovi menadžmenta KK Crvena zvezda. Jednu od posjeta, njegova supruga i sin su iskoristili da se fotografišu sa Ognjenom. Na slici je Ognjen nasmijan i dobro raspoložen.

Ognjenu je u posjeti pored Nebojše Čovića, predsjednika kluba sa Malog Kalemegdana, bio i Filip Sunturlić, direktor kluba, Igor Vujičin, portparol, kao i kapiten Branko Lazić. Kako prenosi sajt Republika kapiten je razgovarao sa Kuzmićem, čak ga je i pitao da li mu se jede nešto posebno. Takođe, košarkaš je odmah po dobijanju dozvole doktora stao na noge i prošetao po spratu. Kada se umori, Ognjen se vrati u sobu, a vrijeme prekraćuje čitanjem knjiga.Ljekari su prezadovoljni kako se Kuzmić oporavlja, a olakšavajuća okolnost, ako se uopšte tako može nazvati je da je stameni centar jak i zdrav potpuno, te je lakše podnio stanje u kojem mu se tijelo proteklih dana nalazilo.

Ognjen Kuzmić će i dalje ostati u Urgentnom do daljnjeg, a ljekari će nastaviti da brinu o njegovom stanju.

Podsjetimo, on je 14. jula u sudaru dva luksuzna automobila zadobio teške povrede glave i grudnog koša. Sve vrijeme je bio u indukovanoj komi, a onda je prošle sedmice uspješno operisan. Njemu su sanirane uspješno povrede obje vilice koje su mu bile smrskane, pa je poslije toga Kuzmić počeo samostalno da diše.

Slične objave

Ronaldinjo 2005, Mesi 2011, pa Dušan Tadić 2019!

Z.K

Poraz Đokovića i Tipsarevića u dublu

Z.K

Kokeza: Uticao sam na Krstajića da priča sa Lukom, pogriješio sam

Z.K

Ostavite komentar