Magazin Showbiz

Otkriveno šta je Ejmi Vajnhaus tražila na internetu u noći kada je preminula

Prošlo je punih osam godina otkad je muzika izgubila jedan od najraskošnijih talenata, a svijet jednu krhku dušu koja je željela samo da stvara umjetnost i bude voljena. Ono što je odmah bilo jasno jeste da pjevačica nije preminula pod sumnjivim okolnostima i da je za sve kriv alkohol. Kasnije…

Prošlo je punih osam godina otkad je muzika izgubila jedan od najraskošnijih talenata, a svijet jednu krhku dušu koja je željela samo da stvara umjetnost i bude voljena.

Ono što je odmah bilo jasno jeste da pjevačica nije preminula pod sumnjivim okolnostima i da je za sve kriv alkohol.

Kasnije je utvrđeno da je dvadesetsedmogodišnja Ejmi u krvi imala pet puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno vozačima i da je najvjerovatnije doživjela zastoj u disanju usljed prekomjerne upotrebe alkohola.

Mnoge je zanimalo u kakvom se emotivnom stanju slavna pjevačica, koja je u mnogim pjesamama opjevala sve što ju je mučilo od djetinjstva, nalazila kada je unijela toliku količinu alkohola. Prije nekoliko godina, njen telohranitelj otkrio je šta je Vajnhausova radila pred smrt – prvi put otkad ju je on poznavao.

Naime, Endru Moris, koji se starao o bezbijednosti čuvene Britanke, zatekao ju je kako gleda svoje spotove na sajtu YouTube.

Ipak, čini se da njeni brojni uspjesi nisu bili dovoljni da pjevačica osjeti zadovoljstvo i kontroliše samodestruktivni nagon s kojim se godinama borila.

Upravo je Moris taj koji je pozvao hitnu pomoć i pronaša Ejmi bez svijesti, zbog čega je dao zvaničnu izjavu o svemu što je prethodilo njenoj tragičnoj smrti. Kako su mediji tada javili, Moris je istakao da je pjevačica bila potresena, a sve mu je posebno teško palo jer ju zavolio kao sestru.

Glossy.rs

Slične objave

Da li bake i deke treba da naplaćuju čuvanje svojih unuka?

V.R.

Humanitarni ručak od 4,5 miliona dolara s milijarderom Vorenom Bafetom

V.R.

Neobičan problem: Da li ste previsoki za posjetu Japanu?

V.R.

Ostavite komentar