Ex Yu

Mali Stanoje iz ,,Montevidea” danas ima 21.godinu i izgleda ovako

Film “Montevideo, Bog te video” prikazan je prvi put prije skoro 9 godina, a lik Stanoja kojeg tumači Predrag Vasić svima je ostao upečatljiv! Krhki dječačić koji je za vrijeme snimanja filma osvojio srca publike mnoge je svojim monolozima dovodio do suza. Imao je tada svega jedanaest godina, a sada…

Film “Montevideo, Bog te video” prikazan je prvi put prije skoro 9 godina, a lik Stanoja kojeg tumači Predrag Vasić svima je ostao upečatljiv!

Krhki dječačić koji je za vrijeme snimanja filma osvojio srca publike mnoge je svojim monolozima dovodio do suza. Imao je tada svega jedanaest godina, a sada je završio srednju školu i nastavio da se bavi glumom. Međutim, pojedini detalji iz njegovog života su malo poznati.

View this post on Instagram

Malo Kasnoje- Mali Satoje

A post shared by Предраг Васић (@pepivasic) on

Naime, njegova porodica je tokom devedesetih godina prošlog vijeka bila primorana da proda kuću u Gnjilanu u preseli se u Beograd. U to vreme, Predrag počinje da snima filmove i sa svega šest godina pojavljuje se u francuskom filmu “Largo Winch” gde je kadar dijelio sa Predragom Mikijem Manojlovićem i Rašom Bukvićem, a potom je nastavio da radi na još nekoliko domaćih ostvarenja. U to vrijeme pohađa školu glume, ali najveći slavu postiže u filmu “Montevideo”.

U intervjuu za “Blic” prije godinu dana Predrag je ispričao da je usljed teške porodične situacije honorare od filma davao porodici kako bi imali za život.

– Većinu tih para, pošto smo mi došli sa Kosova pa smo živjeli u jednoj dvosobnoj kućici, sam dao mojima za renorviranje doma. Malo sam njima pomogao, a malo ostavio sebi za školovanje. Nisam se preterano bahanalisao jer nisam taj lik. I sjećam se da sam od tog honorara kupio bratu telefon – izjavio je Vasić za “Blic” i dodao da nije vjerovao da će postati poznat.

Predrag vasić
PREDRAG VASIĆ • PROMO / PROMO

– Mislio sam da će me brzo zaboraviti, ali nije tako, ljudi me prepoznaju, govore mi da sam porastao. Nedavno mi je jedna žena u prevozu rekla da je zbog mene nekoliko puta plakala – rekao je Predrag.

Tokom snimanja nastavka stigao je da završi srednju školu, međutim pošto je bio u pubertetu reditelj Dragan Bjelogrlić uplašio se da neće sve ići zamišljenim tokom i da neće biti moguće vjerno dočarati lik Stanoja.

Predrag Vasić
PREDRAG VASIĆ • SCREENSHOT YOUTUBE / YOUTUBE

– Osmi razred, drugo polugodište, spremam se za prijemni. Bili smo na Tenerifima mjesec dana, onda su me mlađi glumci preslušavali za testove. Štaku su mi produžavali najmanje pet puta jer sam bio u pubertetu i stalno sam rastao. Bjelu je u jednom momentu bio strah da neću njega da prerastem, te mi je zabranio da rastem i smanjivao obroke tokom pauze – kroz osmijeh je ispričao mladi glumac i dodao:

– Upisao sam fakultet, druga sam godina glume, radim u pozorištu, pustio sam bradicu, malo sam porastao – opisao je Stanoje. Danas je vatreni navijač “Crvene zvezde”, igra u nekoliko predstava, dobio je angažman u jednom komadu u Narodnom pozorištu, a u pregovorima je za još brojna ostvarenja iz svijeta kinematografije. Studira na Fakultetu dramskih umjetnosti u klasi profesora Dragane Varagić.

Pulsonline

Slične objave

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović: Trenutak iskrene ljubavi koji zaustavlja vrijeme

V.R.

Novak Đoković prvi put o odnosu sa suprugom i onome što im je pomoglo u teškim trenucima

Igor Mudrinić

IVAN MILINKOVIĆ : NA PREKRETNICI KARIJERE

Z.K

Ostavite komentar