Magazin Zanimljivo

Osmogodišnjak koji BOLUJE OD LEUKEMIJE ZAIGRAO na meču Sijetl – Borusija Dortmund (VIDEO)

Osmogodišnji Bim Gojal, član podmlatka američkog kluba Sijetl Saunders, zauzeo je mjesto u početnom sastavu seniorske ekipe u prijateljskoj utakmici protiv Borusije Dortmund. Dječak boluje od leukemije, ali se nije predao i uprkos liječenju i dalje igra fudbal i trenira, a na susretu protiv njemačkog tima stao je na gol….

Osmogodišnji Bim Gojal, član podmlatka američkog kluba Sijetl Saunders, zauzeo je mjesto u početnom sastavu seniorske ekipe u prijateljskoj utakmici protiv Borusije Dortmund.

Dječak boluje od leukemije, ali se nije predao i uprkos liječenju i dalje igra fudbal i trenira, a na susretu protiv njemačkog tima stao je na gol. Poslije njegovog prvog ispucavanja lopta je izbačena u aut i on je napustio teren uz gromoglasan aplauz.

Zaista sjajan potez čelnika američkog kluba koji su na ovaj način Gojalu dali još više volje za borbu protiv opake bolesti.

Utakmica je završena rezultatom 1:3, strijelac za domaće bio je Džonatan Kembel, a za goste Marisu Volf, Pako Alkaser i Džejdon Sančo.

Slične objave

Severina na premijeri “Igre prijestolja” u Njujorku

V.R.

Izgubljeni špijunski avion koji je zamalo izazvao termonuklearni rat

V.R.

Robi Vilijams: “Zbog droge sam htio da se ubijem”

V.R.

Ostavite komentar