Ex Yu

Nataša Bekavlac zabranila ćerki Instagram: Degutantno je da djevojčice sa 13 godina postavljaju neprimjerene fotografije

Ostvaranje sna svakog roditelja je da izvede svoje dete na pravi put. To nikada nije bio lak zadatak, a danas, u vreme kada dece rastu u digitalnom svetu i kada su društvene mreže osnovni vid komunikacije, posebno je izazovan poduhvat. Pevačica Nataša Bekvalac je majka dve devojčice: jednoipogodišnje Katje i Hane, koja…

Ostvaranje sna svakog roditelja je da izvede svoje dete na pravi put. To nikada nije bio lak zadatak, a danas, u vreme kada dece rastu u digitalnom svetu i kada su društvene mreže osnovni vid komunikacije, posebno je izazovan poduhvat. Pevačica Nataša Bekvalac je majka dve devojčice: jednoipogodišnje Katje i Hane, koja je u martu napunila 12 godina.

https://www.instagram.com/p/ByQa2D2iRrv/?utm_source=ig_web_copy_link

-Deluje moj i Hanin odnos prijateljski, ali zna se ko je ko. Roditelji nekada preteruju u preuveličavanju svoje uloge, mi možemo mnogo više da naučimo od svoje dece, nego oni od nas. Kada me nešto lepo zamoli, kako da kažem ne?”, rekla je Nataša u emisiji “Ami Dži šou” koja ćerki i dalje ne dozvoljava da ima Instagram profil.

-Smatram da je degutantno da devojčice sa 13 godina postavljaju fotografije koje postavljaju. Zabranila sam joj taj Instagram i dokle mogu, biće tako – bila je iskrena Nataša.

Slične objave

Josipa Lisac u osmoj deceniji pozira u kupaćem kostimu ali u njenom stilu

J K

Otkida na Crnogorce! “Kad pričaju, padam u nesvijest!”

V.R.

Pogled od kog zastaje dah: Nataša Bekvalac uživa na Mikonosu

V.R.

Ostavite komentar