Magazin Showbiz

Ljubavno pismo u kojoj se 2 Pac iz zatvora oprašta od Madone prodato na aukciji za ogromne pare

Priznao joj je i da se plaši za svoj život između ostalog navedenog.  Pismo u kojem pokojni reper Tupak Šakur raskida sa pop pjevačicom Madonom, našlo se na aukciji 17. jula, a početna cijena mu je bila 100 hiljada evra. Pismo je nastalo 15. januara 1995. godine u 09 i 30. Pismo…

Priznao joj je i da se plaši za svoj život između ostalog navedenog. 

Pismo u kojem pokojni reper Tupak Šakur raskida sa pop pjevačicom Madonom, našlo se na aukciji 17. jula, a početna cijena mu je bila 100 hiljada evra. Pismo je nastalo 15. januara 1995. godine u 09 i 30.

Pismo ima tri strane, reper se u njemu izvinjava Madoni zbog svog ponašanja i navodi da je njihova veza povlači brojna pitanja od statusa zvijezde koji oboje imaju do rase. Priznao joj je i da je bio zaljubljen u nju, ali i naveo da nije želio da bude “igračka”.

2 pac
2 PAC FOTO: PROFIMEDIA

Napomenuo je da je teško biti u vezi sa seks simbolom koji poznaje “svaki muškarac, žena i dijete”, ali je takođe moli da ga pamti po “magiji koju su dijelili”.

On je sa Madonom, kojoj je pisao iz zatvora, podijelio da se plaši za svoj život i moli je da mu pomogne tako što će ispričati određenoj ekipi sve što zna jer “radi se o životu ili smrti”.

View this post on Instagram

One of the most significant music artifacts to ever come to auction. This handwritten love letter from Tupac Shakur to Madonna is being offered at auction for the first time ever. This now famous, extremely personal, three-page handwritten and signed letter was written by Tupac Shakur to Madonna from prison. Tupac addressed the letter to “M”, dated it, “Jan 15 1995, 9:30 A.M.” and signed it “Always, 2PAC, Tupac Shakur” in black ink on lined paper. The deep connection between Tupac and Madonna is seen throughout the letter. He writes about their relationship in terms of race and celebrity status, and how societal norms affect their relationship, writing “I must apologize to you. Because like you said I haven’t been the kind of friend I know I am capable of being. Not because I am evil or because you weren’t worthy but at the risk of sounding over dramatic, the effects of racism make it difficult for a young black man to properly show affection for an older white woman.” He further writes about his fears about his own death, which he feared would come soon, writing, “If there is any information you can share with me regarding Jack & crew please do it could very well be a matter of live & death”. The letter is going up for sale in less than a week on July 17th! Register now, link in bio! #gottahaverockandroll #tupacfan #tupacfans #tupac #tupacnews #2pacnews #madonna #madonnanews #madonnamemorabilia #madonnacollection #madonnacollector #madonnacollectors #tupacmemorabilia #tupacshakur #2pac #2pacvideos #news #rapnews #auctionnews #entertainmentnews #memorabilia #rapmemorabilia #musicmemorabilia #rockmemorabilia #auction #onlineauction #onlineauctions #rockauction #rapauction

A post shared by Gottahaverockandroll (@gottahaverockandroll) on

“Dio prihoda od prodaje pisma biće doniran udruženju za informisanje o raku dojke”, saopšteno je iz firme Gotta Have Rock & Roll, koja se bavi prodajom vrijednih stvari.

https://www.instagram.com/p/Bs07s-jhBV2/?utm_source=ig_embed

Podsjetimo, Vrhovni sud u Njujorku 4. juna je donio presudu protiv Madone, koja je željela da spriječi da se njene lične stvari prodaju na aukciji, uključujući i ovo, za nju sporno pismo.

DDL.rs

Slične objave

Japanski car iz „rols-rojsa“ u „tojotu“

V.R.

Tom Jork objavljuje novi solo album

V.R.

Dženifer Lopez bi zbog samo jedne fotografije mogla da izgubi stotine hiljada evra

V.R.

Ostavite komentar