Republika Srpska / BiH Vijesti

Bundalo fizički napao Vukanovića

Šef poslaničkog kluba PDP Perica Bundalo danas je fizički nasrnuo na poslanika SDS Nebojšu Vukanovića.

Šef poslaničkog kluba PDP Perica Bundalo danas je fizički nasrnuo na poslanika SDS Nebojšu Vukanovića.

Ovo je u NSRS potvrdio Vukanović, koji je rekao da ga je u skupštinskom holu napao Bundalo, zavrnuvši mu ruku, prijeteći mu i psujući.

“Ja sam danas grubo napadnut u skupštinskom holu. Prišao mi je šef poslaničkog kluba PDP, zavrnuo mi ruku , psovao i vrijeđao”, kazao je Vukanović.

Do napada na Vukanovića došlo je u vrijeme skupštinske pauze, nakon što je Bundalo saopštio da će njegov klub, izuzev Draška Stanivukovića i Jelene Trivić, podržati Dodikov stav o Pelješkom mostu. Njegova podrška je praćena i nekim zaključcima da se iz NSRS naloži Saboru Hrvatske da rješava neka pitanja RS i BiH, na što mu je replicirao Vukanović, govoreći da je njegovo obraćanje sramno.

Kako BN saznaje, Bundalo danas nije bio nimalo prijatan ni prema stranačkim kolegama Stanivukoviću i Trivićevoj, koji smatraju da Pelješki most nema veze s interesom Republike Srpske.

Stanivuković i Trivićeva su javno saopštili da neće podržati stav da je Pelješki most interes Republike Srpske. Smatraju da je to interes pojedinaca, prije svega Dodika i Dragana Čovića.

(BN)

Slične objave

Danima pratio Vučićevu kćerku

D V

SAD napustile odbor kosovske agencije: “Ambasadori nisu zavese za prozore”

M.

Migranti stižu na entitetsku granicu: Mektić ne odustaje od kampa u blizini Doboja

D V

3 0 komentara

Slobodan Juli 18, 2019 at 8:51 pm

Samo 13,000 t. To Turci pojedu za doručak!

Odgovori
papak Juli 19, 2019 at 9:02 am

Jos jedan u listi papaka.

Odgovori
seljak Juli 19, 2019 at 10:45 am

Neko je papak jer je doslijedan onom sto je i Ivanic radio, a ostali su kao sta? Zalosni su oni koji u Stanivukovicu i Vukanovicu vide bilo sta dobro, vise lice na politicke starlete.

Odgovori

Ostavite komentar