Banja Luka Hronika Vijesti

Otkrivena nova laboratorija za uzgoj skanka u Banjaluci, uhapšena dvojica

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su juče Ammara Jusića (25) i Filipa Cipra (23) zbog sumnje da su napravili laboratoriju za uzgoj skanka u Banjaluci, saznaju “Nezavisne”. Saznaje se da je laboratorija sagrađena od metalne kostrukcije čija je unurašnjost obložena reflektujućom folijom. Oba uhapšena mladića su iz Tuzle. “Policijski službenici…

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su juče Ammara Jusića (25) i Filipa Cipra (23) zbog sumnje da su napravili laboratoriju za uzgoj skanka u Banjaluci, saznaju “Nezavisne”.

Saznaje se da je laboratorija sagrađena od metalne kostrukcije čija je unurašnjost obložena reflektujućom folijom.

Oba uhapšena mladića su iz Tuzle.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju proizvodnje i prodaje opojnih droga, juče su uhapsili A.J. i F.C. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

U saopštenju stoji da je istog dana na osnovu naredbe nadležnog suda, u Banjaluuci, izvršen pretres kuće koje koristi osumnjičeni A.J., gdje je u potkrovlju pronađena improvizovana laboratorija kao i drugi predmeti i sredstva namjenjeni za vještački uzgoj skanka.

O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenih.

Slične objave

Venecija: Kruzer udario u pristanište, povrijeđeno najmanje petoro ljudi

M.

Đukanoviću produžen pritvor

M.

Ko ubija ljude po Londonu?

M.

Ostavite komentar