Ex Yu

Pogledajte kako Severina sad izgleda u kupaćem

SEVERINA je trenutno na ljetovanju sa suprugom Igorom i sinčićem u Turskoj, a na Instagramu se pohvalila fotografijom u kupaćem. “Pazi kaktus”, napisala je Severina uz fotografiju na kojoj pozira ispred kaktusa u sivom kupaćem kostimu i s naočalama na glavi. “Wooow….ali baš woooooowwww”, “Divna”, “Prezgodna”, “Boginjo”, hvalili su je…

SEVERINA je trenutno na ljetovanju sa suprugom Igorom i sinčićem u Turskoj, a na Instagramu se pohvalila fotografijom u kupaćem.

“Pazi kaktus”, napisala je Severina uz fotografiju na kojoj pozira ispred kaktusa u sivom kupaćem kostimu i s naočalama na glavi.

https://www.instagram.com/p/Bz-Ef_ZBxEN/?utm_source=ig_embed

“Wooow….ali baš woooooowwww”, “Divna”, “Prezgodna”, “Boginjo”, hvalili su je fanovi.

Inače, Severina je nedavno progovorila i o sve češćim komentarima na račun njezine mršavosti. “Kažu da sam strašno mršava, a ja sad imam istu kilažu kao kad sam ostala trudna. Nije me bilo dugo na televiziji pa je možda zbog toga”, našalila se pjevačica u showu Dalibora Petka.

I nedavno je objavila fotografiju u kupaćem pa izgleda da Severina komentatorima njezinog izgleda fotografijama iz prve ruke želi začepiti usta.

https://www.instagram.com/p/BzvAY0WBimN/?utm_source=ig_embed

Index

Foto: Instagram

Slične objave

Uvijek sređena: Severina i na plaži pazi na sve detalje

J K

Melina Džinović o problemima svoje djece tinejdžera: Moram da podviknem

V.R.

Zorana Jovanović zna kako se uživa: Neon zeleni bikini i vreli Meksiko za odmor od tračeva!

V.R.

Ostavite komentar